ناسا تا سال 2030 به همکاری در ایستگاه فضایی بینالمللی ادامه میدهد
رئیس ناسا امروز اعلام کرد که این کشور تا سال 2030 به تعهد خود برای همکاری در ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) با سایر شرکا از جمله سازمان فضایی اروپا، ژاپن، کانادا و روسیه ادامه میدهد. ...
رئیس ناسا امروز اعلام کرد که این کشور تا سال 2030 به تعهد خود برای همکاری در ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) با سایر شرکا از جمله سازمان فضایی اروپا، ژاپن، کانادا و روسیه ادامه میدهد. در سال 2018 طرحی از سوی دولت ترامپ قرار بود پشتیبانی از ایستگاه فضایی را تا سال 2025 متوقف کند. افزون بر این، افزایش تنشها میان آمریکا و روسیه باعث شده بود ادامه همکاری در این ایستگاه در معرض خطر قرار بگیرد.
«بیل نلسون»، رئیس ناسا گفت: «ایستگاه فضایی بینالمللی نمادی از همکاری صلحآمیز علمی در سطح بینالمللی است و در طول بیش از 20 سال، دستاوردهای علمی، آموزشی و فنی زیادی را برای بشریت به همراه داشته است. خوشحالم که دولت بایدن-هریس برای ادامه همکاریها تا سال 2030 متعهد هستند. مشارکت دنبالهدار ایالات متحده در ISS نوآوری و رقابت را افزایش میدهد و پژوهشها و فناوریهای لازم برای ارسال اولین زن و فرد رنگین پوست تاریخ به ماه از طریق برنامه آرتمیس ناسا را به جلو میبرد و مسیر ارسال اولین انسان به مریخ را هموار میکند.»
ناسا در ایستگاه فضایی بینالمللی باقی میماند
او همچنین گفت در شرایطی که کشورهای بیشتر و بیشتری بهصورت جدیتر وارد حوزه فعالیتهای فضایی میشوند، ضروری است که آمریکا هم نقش تعیینکنندهای داشته باشد. ایستگاه فضایی بینالمللی تاکنون میزبان بیش از 3 هزار پژوهش از سوی بیش از 4200 محقق در سراسر دنیا بوده است. تا به حال حدود 110 کشور در برنامههای ایستگاه فضایی شرکت کردهاند.
تداوم همکاری جهانی در ISS تا سال 2030 برای یک دهه دیگر شرایط تحقیق و آزمایش نظریههای مختلف در مدار پایینی زمین را مهیا میکند. آمریکا در حال حاضر سهم خود از بودجه ایستگاه فضایی بینالمللی را تا سال 2024 تایید کرده و قرار است به همکاری با سایر کشورها در این ایستگاه ادامه دهد. با این حال، ناسا و سایر سازمانهای فضایی احتمالا در اواخر دهه 2030 به ایستگاههای اختصاصی خودشان کوچ خواهند کرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.