ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

یک شرکت چینی با راکت مجهز به بال می‌‌خواهد سفرهای هوایی فوق سریع را ممکن کند

‌شرکت‌های مختلفی روی هواپیماهای فوق سریع برای کاهش زمان سفرهای هوایی کار می‌‌کنند که یکی از آن‌ها، شرکت فضایی چینی «Space Transportation» است که می‌خواهد یک راکت قابل استفاده مجدد با بال توسعه دهد. این ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۹

‌شرکت‌های مختلفی روی هواپیماهای فوق سریع برای کاهش زمان سفرهای هوایی کار می‌‌کنند که یکی از آن‌ها، شرکت فضایی چینی «Space Transportation» است که می‌خواهد یک راکت قابل استفاده مجدد با بال توسعه دهد. این هواپیما نه تنها می‌تواند برای توریسم فضایی مورد استفاده قرار بگیرد، بلکه می‌توان از آن برای سفر میان نقاط مختلف زمین هم استفاده کرد.

طبق گزارشی جدید، این شرکت می‌خواهد از طریق پرواز زیر مداری، امکان سفر میان نقاط مختلف زمین را در کوتاه‌ترین زمان، ممکن کند. تست پرواز سرنشین‌دار این سیستم سال 2025 انجام می‌شود.

در ویدیوی مفهومی که این کمپانی چینی در وب‌سایتش منتشر کرده و در ادامه می‌بینید، با یک هواپیمای مثلثی شکل روبه‌رو هستیم که مسافران در مرکز آن و درون یک ماژول جداگانه قرار می‌گیرند. در اطراف بال‌های این هواپیماهای بزرگ، دو بوستر راکت بزرگ به چشم می‌خورد. زمانی که این هواپیما از زمین بلند می‌شود، ماژول مرکزی یا راکت مجهز به بال از آن جدا شده و پرواز زیر مداری انجام می‌دهد.

در ادامه هواپیمای حامل این ماژول به زمین بازمی‌گردد و مسافران به پروازشان ادامه می‌دهند. زمانی که این ماژول به مقصد می‌رسد، فرود عمودی مشابه فناوری مورد استفاده در بوستر فالکون 9 اسپیس ایکس انجام می‌دهد.

راکت قابل استفاده مجدد برای سفرهای فوق سریع

سخنگوی این کمپانی چینی در مصاحبه‌ای گفته که در حال توسعه راکت مجهز به بال برای سفرهای سریع است:

«ما مشغول توسعه راکت همراه با با برای حمل‌ونقل نقطه به نقطه و سریع هستیم که هزینه‌ای پایین‌تر از راکت‌ها برای حمل ماهواره‌ها دارد و همچنین از هواپیماهای سنتی سریع‌تر است.»

طبق وب‌سایت این کمپانی چینی، سرعت هواپیما در هنگام پرواز به 4,184 کیلومتر بر ساعت می‌رسد که از نظر تئوری، سفر میان نیویورک و لندن را در نزدیک به یکساعت انجام می‌دهد.

تست‌های زمینی این سیستم در سال 2023 شروع می‌شود و اولین پرواز بدون سرنشین آن در سال 2024 صورت می‌گیرد. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، در سال 2025 با اولین پرواز آزمایشی سرنشین‌دار این هواپیما یا راکت قابل استفاده مجدد مجهز به بال روبه‌رو می‌شویم. این شرکت چینی چندین ماه پیش موفق به جذب سرمایه 46.3 میلیون دلاری برای هواپیمای هایپرسونیک خود شده بود.

این شرکت چینی اخیرا تست‌های پرواز دو وسیله نقلیه هایپرسونیک Tianxing 1 و Tianxing 2 را انجام داده، اما اطلاعاتی درباره آن‌ها منتشر نکرده است. باید منتظر ماند و دید تا سال 2025، برنامه‌های این کمپانی تغییر می‌کند یا خیر.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی