ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توزیع هوشمند گوشت
فناوری ایران

توزیع هوشمند اقلام غذایی ادامه دارد؛ بعد از مرغ، برنج و سیب‌زمینی نوبت به گوشت منجمد رسید

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی از توزیع گوشت قرمز منجمد به صورت اینترنتی از هفته آینده خبر داد. این درحالی است که طی هفته‌های اخیر دولت اقدام به توزیع و فروش آنلاین برنج، روغن، شکر، ...

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۵

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی از توزیع گوشت قرمز منجمد به صورت اینترنتی از هفته آینده خبر داد. این درحالی است که طی هفته‌های اخیر دولت اقدام به توزیع و فروش آنلاین برنج، روغن، شکر، مرغ، سیب زمینی و... کرده است.

«اسماعیل قادری‌فر» در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر برگزار شد با اشاره به اینکه توزیع هوشمند در همه جا پیش از آنکه نقش بازاررسانی را داشته باشد نقش تنظیم‌گری دارد، گفت:

«هفته گذشته در بازار سیب زمینی دچار التهاب شدیم و قیمت آن حتی به 20 هزار تومان هم رسید. علت آن هم از بین رفتن 60 هزار تن سیب زمینی در سیل اخیر و اجرایی شدن سقف صادرات تا 600 هزار تن بود.»

مسئول توزیع هوشمند

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی اظهار داشت با رصد روزانه قرارگاه امنیت غذایی و با استفاده از سامانه‌های هوشمند، سیب زمینی با قیمت هر کیلو 9800 تومانی عرضه شد و قیمت‌ها کاهش یافت: «پیش‌بینی می کنیم هفته آینده نیز قیمت آن در مغازه‌ها به زیر 10 هزار تومان و در میادین نیز به زیر 8هزار تومان برسد.»

وی همچنین به وضعیت برنج نیز اشاره کرد و گفت:

«تولید برنج ایرانی به علت تنش آبی نسبت به سال قبل 30 درصد کاهش یافته بود و به دلیل عدم بازاررسانی مناسب در تابستان امروز دچار کمبود عرضه ناشی از کمبود تولید و احتکار برنج داخلی توسط شبکه‌های دلالی هستیم. همین امر منجر به شکاف قیمت برنج در بازار شد. البته بلافاصله توزیع برنج ایرانی توسط سامانه‌های هوشمند انجام شد و در حال حاضر نیز هر کیلو برنج شیرودی با قیمت 42هزار تومان به صورت اینترنتی توزیع می‌شود.»

قادری‌فر با بیان اینکه گوشت قرمز منجمد نیز از هفته آینده به صورت هوشمند توزیع خواهد شد، گفت: «در مورد گوشت قرمز هیچ کمبودی نداریم. اگر هم کسری وجود داشته باشد با واردات جبران خواهد شد. قیمت‌ها هم بر اساس اعلام ستاد تنظیم بازار خواهد بود.»

به نظر می‌رسد به این لیست سیب و پرتقال شب عید و خرمای ماه رمضان در فروردین ماه آینده نیز اضافه خواهد شد. مدیرعامل سازمان تعاون روستایی در خصوص تنظیم بازار میوه شب عید گفت:

«در این راستا مقادیری سیب و پرتقال خریداری و ذخیره کرده‌ایم که از اواخر هفته آینده حمل میوه‌های خریداری شده به استان‌ها آغاز می‌شود. پس از آن به منظور تنظیم بازار میوه از 20 اسفند تا 15 فروردین توزیع صورت می‌گیرد. همچنین قرار است این اقلام 30 درصد زیر قیمت بازار توزیع شود.»

به گفته وی آن‌ها قصد دارند برای اولین بار بحث تنظیم بازار خرمای ماه رمضان را در دستور کار قرار دهند.

لازم به ذکر است در ابتدای پروژه توزیع اینترنتی کالاهای تنظیم بازار، سایت بازرگام به عنوان تنها فروشنده کالاهای تنظیم بازاری در حال فعالیت بود که انحصار فروش اینترنتی کالاهای اساسی با انتقاداتی همراه بود. مشخص نیست آیا برای توزیع هوشمند گوشت، میوه شب عید و خرما باز هم این فروشگاه اینترنتی استفاده شود یا دولت به سمت انحصارشکنی حرکت خواهد کرد اما تاکنون که خبر از مزایده‌ای برای محول شدن فروش این کالاها به صورت اینترنتی نشده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • pop_0098
    pop_0098 | ۲۱ بهمن ۱۴۰۰

    من هرچی فکرش میکنم میبینم مسخره بازی دولت ایران دید دیجی کالا و فروشگاه های دیگه پول در میارند از فروشگاه اینترنتی حالا دولت دوست داره بازار از بخش خصوصی بگیره میاد جنس گرون شده را خودش میفروشه به ملت ایران اینجوری فروشگاه دولتی یواش یواش فروش محصولات دونه دونه میاره سمت خودش و فروشگاه های دیگه را حذف میکنه تا این مثل خودرو سازی بشه قبلش اینماد شاخ کرده برای کسب کارها که اون داستانش پشتش دولت

  • molavy
    molavy | ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

    یادش بخیر زمان روحانی می‌رفتیم تو صف چقدر خوش میگذشت

مطالب پیشنهادی