ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ناسا
علمی

ناسا با وجود تحریم‌های آمریکا، به همکاری فضایی با روسیه ادامه می‌دهد

با حمله نظامی روسیه به اوکراین، ایالات متحده از تحریم‌های جدیدی علیه این کشور خبر داد. با این وجود ناسا اعلام کرده این دو کشور به همکاری خود در زمینه برنامه‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی مثل ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۰

با حمله نظامی روسیه به اوکراین، ایالات متحده از تحریم‌های جدیدی علیه این کشور خبر داد. با این وجود ناسا اعلام کرده این دو کشور به همکاری خود در زمینه برنامه‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی مثل قبل ادامه می‌دهند.

درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین تاکنون شدت بسیار زیادی پیدا کرده است. این اقدام مورد انتقاد بسیاری از کشورهای جهان قرار گرفت و ایالات متحده مانند بسیاری از آن‌ها تحریم‌های جدید و شدیدی را علیه روسیه تنظیم کرده است. با این حال، ناسا تاکید کرد که همکاری بین این دو کشور در حوزه فضا و به ویژه ایستگاه فضایی بین‌المللی ادامه خواهد داشت.

ناسا در بیانیه خود نوشت:

ناسا به همکاری با تمام شرکای بین‌المللی خود، از جمله سازمان فضایی فدرال روسیه (روسکوسموس) برای عملیات مداوم ایستگاه فضایی بین‌المللی ادامه می‌دهد. [هنوز] هیچ تغییری در پشتیبانی آژانس برای عملیات مداوم در مدار و ایستگاه زمینی برنامه‌ریزی نشده است.

ناسا

با این حال «جو بایدن» رئیس جمهوری ایالات متحده در بیانیه عمومی و تلویزیونی که اخیرا درباره تحریم‌های جدید پخش شد، اظهار داشت که «محدودیت‌های جدیدی در مورد صادرات به روسیه وجود خواهد داشت.»

او در بیانیه خود گفت:

پیش‌بینی می‌کنیم بیش از نیمی از واردات فناوری پیشرفته روسیه را قطع خواهیم کرد. این امر به توانایی آن‌ها برای مدرن‌سازی ارتششان ضربه خواهد زد و همچنین صنعت هوافضا از جمله برنامه فضایی آن‌ها را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

تهدید روسیه در مورد قطع همکاری ناسا

ناسا

هرچند بایدن در اظهارات خود به پایان همکاری ناسا با روسیه اشاره نکرده است اما «دیمیتری روگوزین» مدیر آژانس فضایی روسیه، پس از سخنرانی او و با این فرض که تحریم‌های جدید برای مشارکت‌های فضایی دو کشور تداخل ایجاد خواهد کرد، در یک رشته توییت نوشت:

آیا می‌خواهید همکاری خود را در ISS از بین ببرید؟ اگر همکاری با ما را قطع کنید، چه کسی از خارج شدن ایستگاه فضایی بین‌المللی از مدار و سقوط آن در ایالات متحده یا اروپا جلوگیری خواهد کرد؟ همچنین امکان رها کردن سازه 500 تنی در هند و چین وجود دارد. آیا می‌خواهید آن‌ها را با چنین تهدیدی مواجه کنید؟ ایستگاه فضایی بین‌المللی بر فراز روسیه پرواز نمی‌کند، بنابراین تمام خطرات آن برای شماست. برای آن‌ها آمادگی دارید؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی