پاسخ مثبت ایلان ماسک به درخواست اوکراین: اینترنت ماهوارهای استارلینک فعال شد
با حمله روسیه به اوکراین، اینترنت این کشور دچار اختلال شده و کاربران در این کشور نمیتوانند به درستی به فضای آنلاین دسترسی پیدا کنند. همین موضوع باعث شد وزیر تحول دیجیتال اوکراین از ایلان ...
با حمله روسیه به اوکراین، اینترنت این کشور دچار اختلال شده و کاربران در این کشور نمیتوانند به درستی به فضای آنلاین دسترسی پیدا کنند. همین موضوع باعث شد وزیر تحول دیجیتال اوکراین از ایلان ماسک بخواهد که اینترنت ماهوارهای استارلینک را در این کشور فعال کند که حالا ماسک به چنین درخواستی جواب مثبت داده و اینترنت استارلینک در این کشور فعال شده است.
وزیر تحول دیجیتال اوکراین چندین ساعت پیش در توییتی چنین درخواستی را از ماسک کرده بود:
«در حالی که تلاش میکنی در مریخ کلونی بسازی، روسیه در تلاش برای اشغال اوکراین است. در حالی که موشکهای شما با موفقیت از فضا فرود میآیند، راکتهای روسی به غیرنظامیان حمله میکنند. از شما میخواهیم ایستگاههای استارلینک را برای اوکراین فراهم کنید.»
فعالسازی اینترنت ماهوارهای استارلینک در اوکراین
ماسک در پاسخ به توییت وزیر تحول دیجیتال اوکراین، «میخائیلو فدوروف» از فعالسازی استارلینک در این کشور خبر داده و گفته ترمینالهای بیشتری را به اوکراین ارسال میکند:
«سرویس استارلینک حالا در اوکراین فعال است. ترمینالهای بیشتری در راه این کشور قرار دارند.»
همانطور که میدانید، برای دسترسی به اینترنت ماهوارهای استارلینک به تجهیزات ویژهای یا همان ترمینال یا گیرنده نیاز است. بنابراین ایلان ماسک علاوه بر اعلام فعالسازی سرویس اینترنت ماهوارهای اسپیس ایکس در اوکراین، از ارسال این تجهیزات به کشور مورد حمله روسیه خبر داده است.
اینترنت در بخشهای از اوکراین تقریبا از دسترس خارج شده و استارلینک میتواند افراد ساکن در این مناطق را دوباره به دنیای آنلاین متصل کند. در حقیقت استارلینک میتواند اینترنت را در مناطق دورافتاده در اختیار کاربران قرار دهد، هرچند هزینه بالاتری نسبت به سرویس اینترنت عادی دارد.
حالا باید منتظر ماند و دید استارلینک چه برنامههایی برای اوکراین دارد و ایلان ماسک از چه مسیری و تا چه زمانی میخواهد ترمینالهای اینترنت ماهوارهای شرکت اسپیس ایکس را روانه کشور جنگزده اوکراین کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
فقط مراقب باشید کاری که با بولیوی کرد رو سر اوکراین نیاره
البته نمیدونم اوکراین معادن لیتیوم داره یا نه
وقتی مثل دیش گیرنده ماهواره فراگیر بشود فاتحه صیانت در ایران خوانده می شود، از نظر علمی 99 درصد داده های اینترنت داده های دریافتی است و حجم ارسالی بسیار اندک در حد هدر چند بایتی بیشتر نیست، در پروتکل اچ تی تی پی اینترنت یعنی هیچ.
وحتی در شروع کار می توان در قالب نوشتن یک پراکسی بسیار ساده برای ارسال داده ها با یک پایانه یا وی پی اس استفاده کرد و داده ها را با ماهواره دریافت کرد تا عدم رهگیری پوشش داده شود و حتی می توان با پروتکل های برد کوتاه نظیر وایفای چند صد گیرنده را با یک فرستنده ترکیب کرد.
حالا بروند اینترانت ملی راه اندازی کنند تا مردم رغبتی به ای اس پی های داخلی نداشته باشد و ساده این تکنولوژی را قبول کنند به دلیل سهولت و ارزانی.
هزینه یک ماهواره در فضا 800 دلار هست و هر موشک قابل استفاده مجدد چندین ماهواره را در فضا قرار می دهد، که زدن این ماهواره 800 دلاری با یک موشک چند ده هزار دلاری یک بار مصرف مقرون به صرفه نیست.