مخالفت دبیر شورای عالی فضای مجازی با طرح صیانت: ادامه دادن آن به صلاح جامعه نیست
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان صریح مخالفت خود با طرح صیانت، با توجه به مخالفتهای اجتماعی، ادامه این طرح را به صلاح جامعه ندانست. ابوالحسن فیروزآبادی، با اعلام مخالفت خود با طرح صیانت، ...
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان صریح مخالفت خود با طرح صیانت، با توجه به مخالفتهای اجتماعی، ادامه این طرح را به صلاح جامعه ندانست.
ابوالحسن فیروزآبادی، با اعلام مخالفت خود با طرح صیانت، گفت: «با توجه مخالفتهای وسیع اجتماعی، ادامه یافتن این طرح به صلاح نیست و دولت باید ورود کرده و قانونی را پیشنهاد کند.»
فیروزآبادی در بخش از توضیحات خود گفت: «با توجه مخالفتهای وسیع اجتماعی، ادامه یافتن این طرح به صلاح نیست و دولت باید ورود کرده و قانونی را پیشنهاد کند.»
او با اشاره به اینکه از همان ابتدا هم که طرح صیانت مطرح شد در مکاتبهای که با رئیس مجلس داشتیم چندین نکته اشکال گرفتیم، گفت: «در ابتدا رابطه کمیسیونی که قرار بود تشکیل شود با شورای عالی فضای مجازی روشن نبود.»
تنظیم مقررات مناسبتی با حوزه فرهنگی ندارد
دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین در بخش دیگری از توضیحات خود به مکاتبه این نهاد با مجلس اشاره کرد و گفت: «نوشتیم که اگر بنا باشد تشکیلاتی موازی با شورای عالی فضای مجازی اختیاراتی معادل شورای عالی فضای مجازی داشته باشد طبیعتا باید از مقام معظم رهبری استجازه شود و در بعضی مواردی که مطرح شده چندان مناسبتی هم با حوزه فرهنگی نداشته است.»
او همچنین گفت: «یکی از مسائل مهم برای مثال بحث امنیتی است که باید در شورای عالی فضای مجازی تصمیمگیری شود؛ مثل قضیه گیت وی. با همه این احوال به دلیل جایگاه فراقوهای که داریم نگاه ما کنار کشیدن نیست.»
به گفته او شورای عالی فضای مجازی در تمام مراحل به کاهش اشکالات این طرح کمک کرده است. در حال حاضر هم به طرحی بر اساس نظام تنظیم مقرراتی رسیده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه طرح نظام مقررات فضای مجازی بعد فرهنگی ندارد، گفت: « چنین مواردی در شئونات مجلس نیست و حتما باید دولت پیشنهاد خود را ارائه دهد. این موضوع درست است که مجلس اختیار دارد و میتواند این کار را انجام دهد اما قطعا اگر بخواهد نظام تنظیم مقرراتی ارائه دهد، باید دولت به این موضوع ورود کند.»
دولت باید به تظیم مقررات ورود کند
او تاکید کرد که اگر قرار به ارائه چنین طرحی باشد باید دولت بر اساس بدنه کارشناسی خود این طرح را ارائه دهد، گفت: «بنابراین من بر این باورم که با توجه به مخالفت اجتماعی وسیعی که نسبت به این موضوع به درست یا غلط شده است، صلاح نیست که این طرح ادامه پیدا کند و بهتر است که دولت ورود کند.»
فیروز آبادی با اشاره به اینکه اگر قرار است نظام تنظیم مقرراتی اصلاح شود باید دولت ورود کند، گفت: «بزرگترین مسئله فضای مجازی مسئله حکمرانی است. این موضوع نه تنها در ایران صادق است، بلکه در ایران و کشورهای توسعه یافته و توسعه نیافته هم صادق است.»
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.