ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Fake Profile Detector
تکنولوژی

این افزونه کروم می‌تواند تصاویر جعلی پروفایل را با دقت بالایی تشخیص دهد

شرکت V7 Labs به‌تازگی یک برنامه مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه داده که در قالب یک افزونه مرورگر گوگل کروم می‌تواند تصاویر جعلی پروفایل که به صورت مصنوعی ساخته شده‌اند را تشخیص دهد. سازندگان این ...

امیر امام جمعه
نوشته شده توسط امیر امام جمعه | ۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۰

شرکت V7 Labs به‌تازگی یک برنامه مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه داده که در قالب یک افزونه مرورگر گوگل کروم می‌تواند تصاویر جعلی پروفایل که به صورت مصنوعی ساخته شده‌اند را تشخیص دهد. سازندگان این افزونه ادعا می‌کنند که محصول آن‌ها قادر است وظیفه خود را با دقت تحسین‌برانگیز ۹۹.۲۸ درصد به انجام برساند.

در سال‌های اخیر پیشرفت‌های بسیاری در ابزارهای ساخت محتوای دیپ فیک صورت گرفته و اکنون ساختن تصاویر و حتی ویدیوهای جعلی با شمایل طبیعی و باورپذیر بسیار آسان‌تر از گذشته شده است. معمولاً چشم انسان به آسانی نمی‌تواند جزئیات ناهماهنگ در چنین تصاویری را تشخیص دهد و بهره‌گیری از برنامه‌های اختصاصی جهت یافتن آن‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

افزونه تشخیص تصاویر جعلی پروفایل

«آلبرتو ریزولی» از بنیان‌گذاران شرکت V7 Labs ادعا می‌کند که برنامه جدید آن‌ها می‌تواند در جهت جلوگیری از پخش اطلاعات نادرست در فضای آنلاین مورد استفاده قرار بگیرد. او همچنین می‌گوید:

«امروزه محتوای گمراه‌کننده بسیاری در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد و یکی از ترویج‌دهندگان اصلی آن‌ها، پروفایل های جعلی است. ما افزونه مخصوص کروم ساختیم که می‌تواند تصویر واقعی شخص را از نمونه‌های ساخته شده با هوش مصنوعی، تفکیک کند.»

پروفایل جعلی
نمونه‌هایی از تصاویر جعلی

افزونه Fake Profile Detector می‌تواند با در نظر گرفتن برخی جزئیات خاص و مقایسه آن‌ها با تصاویر واقعی، نمونه‌های جعلی را تشخیص دهد. برای مثال حالت قرارگیری غیر منطقی گوشواره‌ها یا مردمک چشم غیر طبیعی می‌تواند معیارهای تشخیصی خوبی باشند. بسیاری از تصاویر پروفایل جعلی توسط وب سایت‌هایی ساخته می‌شوند که از هوش مصنوعی StyleGAN انویدیا بهره می‌گیرند که به عنوان یک شبکه عصبی در سال ۲۰۱۸ توسعه یافت. تصاویر حاصل از این سیستم معمولاً در نگاه اول بیش از حد بی‌نقص هستند؛ به طوری که فرد نقایص چندانی در چهره ندارد و کاملاً در مرکز تصویر قرار می‌گیرد.

درحال حاضر افزونه مذکور تنها می‌تواند تصاویر مصنوعی ساخته شده با موتور GaN را تشخیص دهد و فعلاً توانایی تشخیص دیپ فیک با کیفیت بالا که در ویدیوها مورد استفاده قرار می‌گیرد را ندارد. برای دانلود و نصب آن می‌توانید از طریق کروم وب استور اقدام کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی