ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

eSIM در اندروید
تکنولوژی

اندروید 13 احتمالا اتصال به دو اپراتور در یک eSIM را ممکن می‌کند

اگر از جابه‌جا شدن بین اپراتورهای مختلف خسته شده‌اید، گوگل احتمالا در اندروید 13 راهکار جذابی را برای شما ارائه خواهد کرد تا روی یک eSIM به دو شبکه مخابراتی وصل شوید. این قابلیت بیش ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰

اگر از جابه‌جا شدن بین اپراتورهای مختلف خسته شده‌اید، گوگل احتمالا در اندروید 13 راهکار جذابی را برای شما ارائه خواهد کرد تا روی یک eSIM به دو شبکه مخابراتی وصل شوید. این قابلیت بیش از همه به درد کسانی می‌خورد که دائما باید به چند اپراتور دسترسی داشته باشند.

به گزارش وب‌سایت Esper، گوگل از طریق راهکاری موسوم به Multiple Enabled Profiles (MEP) که در پروژه متن باز اندروید (AOSP) دیده شده، اجازه می‌دهد هر eSIM به دو اپراتور متصل و به‌راحتی بین این شبکه‌ها جابه‌جا شود.

جابه‌جایی نرم‌افزاری بین اپراتورها نه تنها کار کاربران را آسان می‌کند، بلکه هزینه‌های سخت‌افزاری را کاهش می‌دهد و نیاز به وجود جایگاه فیزیکی سیم کارت دوم را از بین می‌برد. تولیدکنندگان در عوض می‌توانند از این فضا برای افزایش ظرفیت باتری یا کارت حافظه SD استفاده کنند.

گوشی‌های موجود در بازار در حال حاضر بر ارتباط فیزیکی میان سیم کارت و مودم اتکا دارند و برای هر سیم کارت از ارتباط جداگانه‌ای استفاده می‌کنند. راهکار جدید گوگل مبتنی بر پتنتی مربوط به سال 2020 ساخته شده که یک رابط فیزیکی را بین چند ارتباط دیجیتالی تقسیم می‌کند.

پتنت گوگل
تصویری از پتنت گوگل در زمینه استفاده از یک رابط فیزیکی در چند رابط منطقی

وب‌سایت Esper شواهدی را کشف کرده که از آزمایش قابلیت MEP روی یک گوشی پیکسل خبر می‌دهد. بنابراین حدس زده می‌شود که این ویژگی با آپدیت اندروید 13 در اختیار کاربران قرار بگیرد. با این حال، ویژگی مذکور منحصر به اندروید نیست و می‌تواند روی iOS یا ویندوز هم استفاده شود.

eSIM چیست؟

انجمن GSM چند سال پیش برای حل مشکل اشغال فضا توسط سیم کارت‌های فیزیکی راهکاری موسوم به سیم‌های توکار (eSIM) را به وجود آورد. این راهکار قابلیت‌های سیم کارت‌ها را در یک المان امنیتی در مادربرد دستگاه ارائه می‌کند. این المان امنیتی کمتر از سیم کارت‌های نانوی فیزیکی فضا می‌گیرد و در ترکیب با کنترلر NFC می‌تواند به صرفه‌جویی در فضا کمک کند.

به‌علاوه، eSIM از راه دور قابل کنترل است. به عبارت دیگر، برخلاف سیم کارت‌های فیزیکی که اطلاعات از قبل روی آن‌ها نوشته شده، در سیم‌های توکار این اطلاعات از اینترنت قابل دانلود است. زمانی که کاربر مشترک یک اپراتور می‌شود، یک کد QR در اختیار او قرار می‌گیرد که با اسکن آن می‌تواند به شبکه مربوطه وصل شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی