ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقشه گوگل
تکنولوژی

قابلیت جدید «نمای فراگیر» پا به نقشه گوگل خواهد گذاشت

گوگل به تازگی در کنفرانس I/O 2022 از قابلیت‌های جدید سرویس نقشه خود رونمایی کرده است. از میان امکانات جدید افزوده شده به نقشه گوگل، ویژگی «نمای فراگیر» (Immersive View) از اهمیت بیشتری برخوردار است ...

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۲:۱۷

گوگل به تازگی در کنفرانس I/O 2022 از قابلیت‌های جدید سرویس نقشه خود رونمایی کرده است. از میان امکانات جدید افزوده شده به نقشه گوگل، ویژگی «نمای فراگیر» (Immersive View) از اهمیت بیشتری برخوردار است که در تعدادی از شهرهای منتخب فعال خواهد شد. همچنین امکان استفاده از سرویس واقعیت افزوده Live View هم در محصولات سایر توسعه‌دهندگان از سوی گوگل فراهم شده است.

نمای فراگیر نقشه گوگل چیست؟

گوگل در سال‌های اخیر ویژگی نمای خیابان (Street View) را در دسترس کاربران سرویس نقشه خود قرار داده است که بازدید از نقاط مختلف دنیا از پشت صفحه نمایش کامپیوتر، موبایل و تبلت را ممکن ساخته است. اکنون گوگل توانسته است به کمک ترکیب انبوهی از داده‌های جمع شده از سوی پروژه استریت ویو با تصاویر هوایی مدل دیجیتال دقیقی را از اماکن مختلف ایجاد کند که عنوان نمای فراگیر برای آن در نظر گرفته شده است.

پیش‌ نمایشی از سرویس نمای فراگیر گوگل مپس

سرویس نمای فراگیر نقشه گوگل می‌تواند نمایی کلی و زیبا از مناظر یک شهر همراه با اماکن دیدنی آن را به کاربر نمایش دهد. همچنین پیشنهاد نقاطی برای بازدید درکنار توضیحات مرتبط با آن‌ها نیز در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد. حتی امکان بازدید مجازی از داخل برخی ساختمان‌ها در شهرهای منتخب هم فراهم شده است. در بعضی نقاط هم می‌توان نماهای مختلفی مثل روز، شب، شرایط بد آب و هوایی یا ازدحام جمعیت را مشاهده نمود.

ناگفته نماند که تمامی امکانات مرتبط با سرویس نمای فراگیر گوگل مپس با ویژگی‌های جانبی دیگر نقشه گوگل مثل سطح شلوغی محل‌های مختلف و وضعیت ترافیک همراه می‌شود. کاربران می‌توانند در پلتفرم‌های مختلف از جمله گوشی‌های هوشمند از این داده‌ها بهره‌مند شوند. تنها محدودیت فعلی قابلیت نمای فراگیر، مرتبط با تعداد شهرهای تحت پوشش آن است. گوگل اعلام کرده است در ادامه سال جاری میلادی، شهرهای برگزیده لس آنجلس، لندن، نیویورک، سان فرانسیسکو و توکیو توسط ویژگی جدید نمای فراگیر پشتیبانی خواهند شد.

نمای زنده (Live View) قابلیت دیگری در گوگل مپس است که پس از ورود کاربر به شهرهای مورد پشتیبانی،‌ در دسترس قرار می‌گیرد. این ویژگی می‌تواند اماکن دیدنی شهر را به فرد نشان دهد و به صورت دقیق او را در مسیریابی و یافتن بهترین راه دسترسی کمک کند. اکنون گوگل اعلام کرده است که سایر توسعه‌دهندگان هم از این پس قادر خواهند بود تا از قابلیت لایو ویو از طریق واسط برنامه‌نویسی کاربردی ARCore Geospatial در محصولات خود استفاده نمایند.

به زودی، تعدادی از اپلیکیشن‌های منتخب شروع به استفاده از واسط برنامه‌نویسی کاربردی جدید گوگل خواهند کرد تا بتوانند تجربه جدید و منحصربه‌فردی مبتنی بر واقعیت افزوده برای کاربران خود فراهم سازند. برای مثال برنامه Lime (سرویس به اشتراک‌گذاری دوچرخه و اسکوتر) در بعضی از شهرها به کاربر کمک می‌کند تا محل‌های ایمن و مناسبی برای پارک وسیله نقلیه خود پیدا کنند.

مارول استادیوم در شهر ملبورن استرالیا یکی دیگر از امکانی است که قابلیت نمای زنده گوگل به آن خواهد آمد و به مراجعین کمک می‌کند تا با توجه به اطلاعات بلیت، آسان‌تر صندلی خود را پیدا کنند. همچنین شرکت‌های بازی‌سازی DOCOMO و Curiosity توانسته‌اند عنوانی را با واسط برنامه‌نویسی کاربردی ARCore Geospatial گوگل توسعه دهند که امکان محافظت از اماکن مهم توکیو توسط کاربر از دست اژدهای مجازی ایجاد می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی