ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A53 5G
علمی

ادعای پژوهشگران: استفاده از موبایل روی سلامت روان جوانان 18 تا 24 ساله تاثیر مخرب دارد

گزارش جدیدی نشان می‌دهد استفاده از موبایل می‌تواند منجر به کاهش مداوم سلامت روان جوانان در محدوده سنتی 18 تا 24 سال شود. در این گزارش توضیح داده شده که استفاده از موبایل و اینترنت، ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰

گزارش جدیدی نشان می‌دهد استفاده از موبایل می‌تواند منجر به کاهش مداوم سلامت روان جوانان در محدوده سنتی 18 تا 24 سال شود. در این گزارش توضیح داده شده که استفاده از موبایل و اینترنت، تعامل جوانان با افراد دیگر را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

بر اساس گزارش منتشر شده توسط Sapien Labs، زمانی که فردی به 18 سالگی برسد، پیش از حضور در دنیای اینترنت، 15 تا 25 هزار ساعت را صرف تعامل با همسالان و خانواده خود می‌کند. اما با وجود اینترنت، این میزان به 1500 تا 5000 ساعت کاهش پیدا خواهد کرد.

تاثیر موبایل بر سلامت روان جوانان

سلامت روان

Sapien Labs داده‌های خود را بر اساس 34 کشور جهان اندازه‌گیری کرده است. دانشمندان توضیح می‌دهند که کاهش سلامت روانی جوانان پس از سال 2010 و همزمان با افزایش استفاده از گوشی‌های موبایل آغاز شده است. پیش از سال 2010، جوانان دارای بالاترین سطح رفاه روانی بوده‌اند و از آن زمان، این روند به شیوه کامل معکوسی پیش رفته است.

«تارا تیاگاراجان»، دانشمند ارشد این شرکت توضیح می‌دهد که کاهش تعاملات اجتماعی باعث می‌شود تا افراد از یادگیری برخی مهارت‌های مهم مانند نحوه خواندن حالات چهره، زبان بدن و ارائه پاسخ‌های عاطفی مناسب عاجز باشند. او همچنین خاطر نشان کرد افرادی که فاقد این مهارت‌ها هستند، ممکن است در نهایت از جامعه جدا شده و افکار خودکشی داشته باشند.

تیاگاراجان در ادامه توضیح می‌دهد:

«داده‌های ما نشان می‌دهند که مردم اکنون روزانه 7 تا 10 ساعت را به صورت آنلاین سپری می‌کنند. این امر زمان بسیار کمی را برای تعامل اجتماعی حضوری با سایر افراد باقی می‌گذارد. همچنین این امر ماهیت چالش‌های مربوط به انزوای اجتماعی و تعامل دیجیتال را نشان می‌دهد.»

در نهایت در این گزارش به مواردی از جمله افکار وسواسی، عجیب یا ناخواسته، احساس جدا شدن از واقعیت، مشکل در روابط با دیگران، افکار خودکشی، ترس و اضطراب و احساس غم، ناراحتی یا ناامیدی به عنوان علائم اصلی این مشکل روانی یاد شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی