ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک نورالینک
تکنولوژی

ایلان ماسک احتمالا بخاطر پیشرفت آهسته نورالینک، در شرکت رقیبش سرمایه‌گذاری می‌کند

رویترز در گزارشی مدعی شده که ایلان ماسک با رقیب نورالینک گفتگو کرده تا احتمالا در این شرکت سرمایه‌گذاری کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰

نورالینک از سال 2016 در حال کار روی رابطی میان مغز انسان و کامپیوتر است اما هنوز نتوانسته آزمایش‌های بالینی روی انسان‌ها را آغاز کند. حالا گزارشی منتشر شده که مدعی است ایلان ماسک خسته از تاخیرها، به سراغ رقیب این شرکت یعنی Synchron رفته تا احتمالا روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کند.

به گزارش رویترز، ثروتمندترین فرد جهان با مدیرعامل Synchron برای سرمایه‌گذاری صحبت کرده اما مشخص نیست که این توافق احتمالی به چه شکلی خواهد بود. به عبارت دیگر، نمی‌دانیم ماسک می‌خواهد نورالینک با Synchron همکاری داشته باشد یا صرفا قرار است در این شرکت سرمایه‌گذاری کند.

منابع این خبرگزاری می‌گویند خود توافق هم هنوز قطعی نشده و Synchron تصمیم نگرفته که پیشنهاد ماسک را بپذیرد. با این حال، ظاهرا ماسک به این خاطر به سراغ آن‌ها رفته که از پیشبرد آهسته کارها توسط کارمندان نورالینک خسته شده است.

ایلان ماسک نورالینک

ایلان ماسک احتمالا از وضعیت نورالینک رضایت ندارد

شرکت ایلان ماسک در سال 2019 اعلام کرد که به دنبال دریافت مجوز برای اجرای آزمایش‌های بالینی انسانی در سال 2020 خواهد رفت. این شرکت در ماه ژانویه امسال به دنبال مدیر پروژه آزمایش‌های بالینی می‌گشت تا آزمایش‌های سیستم خود را روی انسان‌ها آغاز کند. منتها هنوز چنین اتفاقی نیفتاده و سازمان غذا و دارو مشخص نکرده که درخواست نورالینک در چه مرحله‌ای از بررسی قرار دارد.

در آن سو اما Synchron در ماه ژوئیه اعلام کرد که برای اولین بار رابط مغز به کامپیوتر خود را در قشر حرکتی مغز یک نفر آمریکا کاشته است. متخصصان سعی دارند ایمنی کاشت ابزار Synchron را در مغز بیمارانی آزمایش کنند که دچار معلولیت حاد هستند. این شرکت همچنین مطالعه‌ای را در استرالیا کامل کرده که در آن چهار نفر پس از گذشت یک سال از زمان کاشت تراشه، بدون مشکل ایمنی به زندگی خود ادامه داده‌اند.

ماسک قبلا با دیگر رقبای نورالینک هم گفتگوهایی را انجام داده بود. رویترز می‌گوید او در سال 2020 به سراغ شرکت Paradromics رفت که رابط میان مغز و کامپیوتر می‌سازد، اما این گفتگوها در نهایت رها شدند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی