ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

عمر باتری
تکنولوژی

اتحادیه اروپا می‌خواهد سازندگان گوشی و تبلت را به افزایش عمر باتری محصولاتشان مجبور کند

پیش‌نویس لایحه جدیدی از اتحادیه اروپا منتشر شده که در آن تولیدکنندگان را به ساخت دستگاه‌هایی با عمر باتری بهتر مجبور کرده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۰

کمیسیون اروپا به دنبال بهبود عمر باتری گوشی و تبلت‌ها و در دسترس بودن قطعات یدکی است. طبق پیش‌نویس لایحه‌ای که اخیرا فاش شده، تنظیم‌کننده‌های اروپایی قصد دارند تا تولیدکنندگان گوشی‌های موبایل را مجبور کنند که حداقل 15 قطعه مختلف دستگاه خود را به مدت پنج سال پس از عرضه اولیه، در دسترس تعمیرکاران حرفه‌ای قرار دهند. با این لایحه، مصرف‌کنندگان همچنین به مدت پنج سال به باتری، نمایشگر، شارژر، پنل پشتی و حتی خشاب سیم کارت / کارت حافظه جایگزین دسترسی خواهند داشت.

پیش‌نویس لایحه مذکور به‌منظور بهبود قابلیت تعمیرپذیری گوشی‌ها و تبلت‌ها و همچنین کاهش میزان انتشار کربن آن‌ها در سراسر اروپا طراحی شده است. همانطور که فایننشال تایمز گزارش می‌دهد، افزایش عمر گوشی‌ها به اندازه پنج سال، تقریبا با حذف 5 میلیون خودرو از جاده‌ها برابری می‌کند.

اهداف اتحادیه اروپا؛ افزایش عمر باتری و دوام دستگاه‌ها

عمر باتری

اتحادیه اروپا با اشاره به همین موضوع استدلال می‌کند که مجبور کردن تولیدکنندگان به تولید محصولاتی با دوام‌تر که به‌سادگی تعمیر می‌شوند، زباله‌های الکتریکی را کاهش می‌دهد و باعث بهبود نرخ بازیافت و استفاده مجدد از مواد مورد نیاز خواهد شد.

اگر این لایحه در اواخر سال جاری به مرحله تصویب در سراسر اروپا برسد، برچسب انرژی جدیدی برای گوشی‌ها و تبلت‌ها نیز معرفی خواهد شد که بسیار شبیه به برچسب‌های موجود برای تلویزیون‌ها و لوازم خانگی بزرگ است. این برچسب عمر احتمالی باتری گوشی یا تبلت را نشان می‌دهد و همچنین شامل اطلاعاتی در مورد دوام دستگاه در برابر آب و گرد‌و‌غبار و حتی میزان مقاومت گوشی در برابر سقوط تصادفی خواهد بود.

عمر باتری

بر اساس برنامه‌های اتحادیه اروپا، در صورتی که تولیدکنندگان نتوانند باتری جایگزین را به مدت پنج سال به مصرف‌کنندگان عرضه کنند، در عوض باید مجموعه‌ای از تست‌های مربوط به استقامت باتری را برای آن‌ها انجام دهند. با این وجود، اطمینان حاصل می‌شود که دستگاه‌ها پس از 1000 چرخه شارژ کامل، همچنان به 80 درصد ظرفیت رتبه‌بندی شده خود دست پیدا می‌کنند. همچنین تولیدکنندگان مجبور خواهند شد تا اطمینان حاصل کنند که به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری هیچ تاثیر منفی بر عمر باتری نداشته باشد.

گزارش‌های مربوط به این لایحه در حالی منتشر شده که برخی شرکت‌های تولیدکننده بزرگ نیز تاکنون برنامه‌های جدیدی را برای تعمیر دستگاه‌هایشان اعلام کرده‌اند. اپل اوایل سال جاری سرویس تعمیر آیفون در خانه را برای کاربران آمریکایی فعال کرده بود و سامسونگ ماه گذشته از برنامه‌ای برای تعمیر محصولات گلکسی توسط خود کاربران رونمایی کرده بود.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی