ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

استفاده از پردازنده تکراری در اپل واچ
تکنولوژی

تراشه S8 اپل واچ از همان CPU چیپ‌های S6 و S7 استفاده می‌کند

ظاهرا اپل از سال 2020 تاکنون پردازنده‌های به کار رفته در ساعت‌های هوشمند خود را به هیچ عنوان ارتقا نداده است.

آرش تهرانی
نوشته شده توسط آرش تهرانی | ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۰

طبق گزارشی تازه به نظر می‌رسد CPU موجود در تراشه S8 اپل واچ سری 8، مدل اولترا و SE جدید در واقع همان CPU تراشه‌های S6 و S7 است که حالا برای سومین نسل متوالی تکرار می‌شود.

CPU تراشه S8 با کد شناسایی T8301 پیش‌تر در تراشه‌های S6 و S7 هم مورد استفاده قرار گرفته که به ترتیب با اپل واچ سری 6 و سری 7 معرفی شدند. همچنین استفاده از پردازنده تکراری این مورد را هم توجیه می‌کند که چرا اپل تراشه‌های جدید سری S را تنها با تراشه S5 یا موارد قدیمی‌تر از آن مقایسه می‌کند.

به عبارت دیگر می‌توان گفت ساعت‌های هوشمند اپل از زمان عرضه و معرفی سری ششم در پاییز 2020 تاکنون، همگی مجهز به CPU یکسان هستند. اقدامی که این شرکت احتمالا آن را در اجزا و قطعات دیگری از تراشه S8 هم تکرار کرده تا شتاب‌سنج و ژیروسکوپ جدید سری هشت اپل واچ نیز به راحتی در محصول پیاده‌سازی شوند.

CPU تکراری در تراشه جدیدترین اپل واچ

استفاده از پردازنده تکراری در اپل واچ

لازم به ذکر است تراشه‌های S6 تا S8 همگی از فضای ذخیره‌سازی 32 گیگابایتی و پردازنده‌های 2 هسته‌ای برخوردارند. هنگامی که این کمپانی تراشه S6 را برای سری ششم اپل واچ معرفی کرد، به این موضوع اشاره داشت که این تراشه تا 20 درصد نسبت به نسل قبلی سریع‌تر است.

از سوی دیگر سه تراشه مورد بحث مبتنی بر تراشه A13 سری آیفون 11 هستند و از فرایند 7 نانومتری TSMC استفاده می‌کنند.

یکی از توضیحات مطرح شده برای اینکه چرا اپل فناوری تراشه‌های سری S ساعت‌های هوشمند خود را ارتقا نداده، این است که استفاده از هسته‌های تراشه A14 و فرایند‌های 5 و 4 نانومتری TSMC می‌تواند «کارایی» اپل واچ را ارتقا دهد اما در دوره کنونی نیازی به کارایی بیشتر در این محصول دیده نمی‌شود و ممکن است توان پردازنده بدون استفاده بماند.

در سوی دیگر اما استفاده از تراشه‌های دارای فرایند 3 نانومتری که تا پایان سال جاری میلادی وارد مرحله تولید انبوه می‌شوند، می‌تواند «بهره‌وری» محصول را افزایش دهد. بخشی که به شکل خاص اهمیت بیشتری نسبت به کارایی دارد زیرا با افزایش بهره‌وری یا راندمان عمر باتری هم ارتقا پیدا می‌کند، موردی برای موفقیت یک ساعت هوشمند در بازار عاملی تعیین‌کننده به شمار می‌رود.   

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی