ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

هکرها در حال پخش بدافزار از طریق ویدیوهای مخصوص بازی در یوتیوب هستند

بدافزار RedLine که درون لینک‌های توضیحات ویدیوها قرار گرفته، می‌تواند اطلاعات زیادی را از سیستم گیمرها به سرقت ببرد.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۰

در یوتیوب ویدیوهای زیادی درباره کرک‌ها و کدهای تقلب بازی‌ها وجود دارند و گیمرهای زیادی جذب آن‌ها می‌شوند. حالا هکرها در حال نفوذ به این کانال‌ها و سوءاستفاده از آن‌ها برای پخش بدافزار درون سیستم گیمرها هستند.

طبق گزارش جدیدی که از سوی شرکت امنیتی «کسپرسکی» منتشر شده، یک کمپین بدافزار گیمرها را از طریق یوتیوب هدف قرار داده است. این بدافزار یا تروجان که «RedLine» نام دارد، می‌تواند اطلاعات مختلفی را از سیستم کاربران سرقت کند و با استفاده از همین اطلاعات، کاربران دیگر را فریب دهد.

نشر بدافزار از طریق یوتیوب

در مارس 2020 شرکت کسپرسکی این تروجان را درون چندین برنامه پیدا کرد؛ برنامه‌هایی که هکرها از روش‌های مختلف مانند ایمیل پخش می‌کردند. زمانی که این بدافزار فعال شود، می‌تواند اطلاعات کاربران را از کروم، فایرفاکس و مرورگرهای مبتنی بر کرومیوم به سرقت ببرند که شامل مواردی مانند یوزرنیم‌ها، پسوردها، کوکی‌ها و اطلاعات بانکی می‌شود.

بدافزار یوتیوب

البته این بدافزار تنها به مرورگرها بسنده نمی‌کند و می‌تواند اطلاعات کیف پول‌های کریپتو یا همان والت‌ها، نرم افزارهای پیام‌رسان و ابزارهای تغییر آی‌پی را هم به سرقت ببرد. علاوه بر این، RedLine می‌تواند درون مرورگر پیش فرض سیستم لینک‌های مدنظرش را باز کند و سپس دست به دانلود و باز کردن برنامه‌های مخرب بزند.

با نصب این برنامه‌ها، دست بدافزار بازتر هم می‌شود و می‌تواند برای مثال ویدیوهای مدنظرش را از طریق سیستم قربانی درون کانال‌های یوتیوب آپلود کند. در ادامه درون توضیحات ویدیوها، لینکی قرار می‌گیرد که اگرچه گفته می‌شود حاوی تقلب و کرک است، اما کاربران را به سمت تروجان هدایت می‌کند.

اگرچه یوتیوب کانال‌های مورد حمله را بسته است، اما کاربران همچنان باید مراقب باشند و هر لینکی که زیر ویدیوهای مربوط به کرک و تقلب بازی‌ها در این پلتفرم وجود دارند را باز نکنند.

در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که در برخی لینک‌ها، نرم افزار استخراج رمزارز هم وجود دارد و با توجه به اینکه گیمرها از گرافیک‌های قدرتمند استفاده می‌کنند، امکان سوءاستفاده از آن‌ها وجود دارد. البته پس از آپدیت مرج اتریوم، هکرهای احتمالا دیگر در چنین مسیری گام برنمی‌دارند.

محمد قریشی

مهندس مکانیک و علاقه‌مند به دنیای خودرو و تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی