ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اینتل و سامسونگ با نمایش یک نمونه اولیه، از توسعه پی‌سی با نمایشگر کشویی خبر دادند

سامسونگ دیسپلی در مراسم Innovation اینتل از نمونه اولیه دستگاهی رونمایی کرد که اولین نمونه از کامپیوترهای کشویی جهان به نظر می‌رسد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۶ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰

سامسونگ و اینتل در حال کار روی کامپیوترهای مجهز به نمایشگر کشویی هستند. مدیرعامل سامسونگ دیسپلی با حضور در رویداد Innovation اینتل نمونه اولیه‌ای از یک کامپیوتر با فرم فکتور جدیدی را به نمایش گذاشت که می‌تواند از یک تبلت 13 اینچی به یک نمایشگر 17 اینچی تبدیل شود.

«جی‌اس چوی»، مدیرعامل سامسونگ دیسپلی در این رویداد گفت: «ما اولین نمایشگر کشویی 17 اینچی دنیا برای بازار کامپیوترهای شخصی را معرفی می‌کنیم. این دستگاه پاسخگوی نیازهای مختلف کاربران در زمینه نمایشگرهای بزرگ و حمل‌پذیری خواهد بود.»

ظاهرا سامسونگ دیسپلی در بازار نمایشگرهای دنیای پی‌سی فرم فکتور کشویی را به تاشو ترجیح داده است. چوی هم در این مراسم تاکید کرد که دوره صفحات تاشو برای بازار کامپیوترها حداقل فعلا تمام شده است.

کامپیوترهای کشویی به نرم‌افزار نیاز خواهند داشت

اینتل سال‌هاست مشغول آزمایش فرم فکتورهای جدید برای دنیای پی‌سی است. این شرکت قبلا ایده استفاده از نمایشگرهای دوگانه و تاشو را در نظر داشت، اما با لغو پروژه ویندوز 10X برای محصولات تاشو، ظاهرا این پروژه هم ناکام ماند. با این حال، هر فرم فکتور جدیدی که بخواهد نظر بازار را جلب کند، باید نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های مناسبی داشته باشد و هنوز مشخص نیست که اینتل چگونه می‌خواهد این مشکل را برطرف سازد.

نمونه اولیه دستگاهی که اینتل و سامسونگ نشان داده‌اند، عملا یک تبلت 13 اینچی را با یک مکانیزم کشویی به یک مانیتور 17 اینچی تبدیل می‌کند. اینتل همچنین نرم‌افزار Unison خود را در این مراسم به نمایش درآورد که سعی می‌کند کامپیوترهای اینتلی را به گوشی‌های هوشمند از جمله آیفون‌ها وصل کند.

با تمام این‌ها، نباید فراموش کرد که این کامپیوتر کشویی فعلا در حد یک ایده مفهومی است و انتظار نداریم که به این زودی‌ها آن را در بازار ببینیم. اینتل و سامسونگ هم فعلا حرفی درباره زمان عرضه این محصول به بازار نزده‌اند. به نظر شما کاربران از چنین فرم فکتورهای جدیدی استقبال خواهد کرد یا خیر؟

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی