ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

حمایت وزیر ارتباطات از افزایش تعرفه ثابت قبوض تلفن: اگر منابع مخابرات تأمین نشود، ورشکست می‌شود

زارع‌پور اعتقاد دارد هزینه‌های مخابرات در این سال‌ها افزایش پیدا کرده، اما درآمدهایش ثابت مانده است.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۲

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعتقاد دارد با توجه به افزایش هزینه‌های مخابرات، اگر منابع مالی مورد نیازش تأمین نشود، ورشکست خواهد شد. زارع‌پور همچنین افزایش تعرفه تلفن ثابت را در راستای ارائه سرویس بهتر به مردم دانست.

افزایش قیمت قبض تلفن‌های ثابت این روزها با اعتراض‌های بسیاری از سوی مردم روبه‌رو شده است. حتی شورای رقابت نیز این اقدام مخابرات را ضد رویه رقابتی دانسته بود؛ اما وزیر ارتباطات نظر دیگری در این رابطه دارد.

«عیسی زارع‌پور» که برخلاف وزیر ارتباطات سابق، رابطه نسبتاً خوبی با شرکت مخابرات دارد، در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت، تلویحاً از افزایش قیمت قبض تلفن‌های ثابت دفاع کرده است:

«طی 11 و 12 سال گذشته تعرفه مخابرات افزایش پیدا نکرده است؛ بنابراین امکان توسعه وجود ندارد. بارها در کمیسیون‌های مجلس حاضر شدیم تا پاسخگوی این باشیم که چرا مخابرات حقوق پرسنل را پرداخت نمی‌کند، چرا ایثارگران را تبدیل وضعیت نمی‌کند و… . هزینه‌های مخابرات افزایش پیدا کرده، اما درآمدها و تعرفه‌های آن طی 10 سال ثابت مانده است.»

وی با بیان اینکه 10 هزار تومان برای شهرستان، 15 هزار تومان برای مرکز استان و 20 هزار تومان نیز برای تهران آبونمان در نظر گرفته شده است، اظهار داشت این رقم حداقل کارکرد است: «فردی که پیش از این در تهران 30 هزار تومان پول تلفن پرداخت می‌کرده است، هنوز نیز 30 هزار تومان می‌پردازد و مبلغ اضافه‌ای نمی‌دهد. همچنین فردی که در شهرستان تاکنون 10 هزار تومان پول تلفن می‌داده، هنوز نیز 10 هزار تومان می‌دهد، اما فردی که کمتر از این اعداد استفاده کند، حداقل مبلغ از وی گرفته می‌شود. هزینه نگه‌داری هر خط تلفن برای مخابرات بیش از 25 تا 30 هزار تومان است و از آنجا که مخابرات نمی‌تواند این رقم را تأمین کند، امکان توسعه هم وجود ندارد. این شرکت اکنون در تهران نمی‌تواند خط تلفن واگذار کند و امکان پرداخت حقوق پرسنل خود را ندارد.»

افزایش قیمت تلفن ثابت

زارع‌پور تأکید کرد اگر منابع مالی مخابرات تأمین نشود، این شرکت عملاً ورشکست می‌شود، موضوعی که بر سایر اپراتورها نیز تأثیر می‌گذارد: «از آنجا که اپراتورهای دیگر از مخابرات سرویس دریافت می‌کنند، آن‌ها هم با مشکل روبه‌رو می‌شوند.»

وزارت ارتباطات متولی تعرفه‌گذاری است

وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات متولی تعرفه‌گذاری است، به تأیید افزایش تعرفه مخابرات در ستاد تنظیم بازار اشاره کرد و گفت:

«شورای رقابت با مخابرات اختلاف حقوقی دارد و موضوعات پیش‌آمده ارتباطی با این مباحث ندارند. ما براساس مصوبه شورای رقابت این تصمیم را گرفتیم؛ زیرا تلفن انحصاری است و شورای رقابت باید درباره آن اظهار‌نظر کند. شورای رقابت در خرداد‌ماه سال گذشته دستورالعملی را تصویب و چارچوبی را برای نرخ‌گذاری مخابرات تعیین کرد. ما نیز براساس این چارچوب قیمت‌گذاری کردیم. شورای رقابت اکنون معتقد است این مصوبه مربوط به سال 1400 بوده و این موضوع برای امسال باید در شورا بررسی می‌شد که این موضوع نیز قابل حل است.»

وزیر ارتباطات تأکید کرد مخابرات برای توسعه و ارائه سرویس بهتر به مردم نیازمند منابع است؛ این منابع را یا دولت باید تأمین کند یا از طریق افزایش درآمدهای این شرکت تأمین شود. او راه‌حل اول را غیر‌عملی دانست و گفت: «مخابرات شرکتی خصوصی بوده و واگذار شده است و باید بتواند هزینه‌های خود را تأمین کند.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • hosein1993
    hosein1993 | ۱۶ آذر ۱۴۰۱

    در برابر کدوم خدمات هزینه دریافت میکنه؟
    -سرعت adsl منطقه ما با اینکه نزدیک مخابرات هست بالاتر از ۸ مگابیت کشش نمیده به دلیل کهنه بودن زیرساخت ها.

    -توی دو سال گذشته دوبار کابل های تلفن ما سرقت شده، و هر بار بعد از دو سه ماه معطلی خودمون پول سر هم گذاشتیم کابل رو جایگزین کردیم. چون مخابرات کابل ندارد!

    حالا ما باید برای چه خدماتی دقیقا پول اضافی و زوری بدیم؟

  • nedadiba
    nedadiba | ۱۵ آذر ۱۴۰۱

    به حضرت عباس ماهم حقوقمون با پنجم برج نمیرسه.تازه ما کار داریم. الان ما چه کنیم؟ شما برای ورشکست نشدنتون دست میکنید تو جیب ما. ما چه کنیم؟؟

  • vahed
    vahed | ۱۵ آذر ۱۴۰۱

    شد یکی یه گهی بخوره ولی این وزیر قطع ارتباطات مخالفت کنه؟ خب آقا ما میخوایم مخابرات ورشکسته شه ، چرا نمیزارین آخه.

  • realtime
    realtime | ۱۴ آذر ۱۴۰۱

    مگه شما به ورشکسته شدن ملت اهمیت دادین؟

مطالب پیشنهادی