ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اپل واچ
تکنولوژی

اپل نقض‌کننده پتنت‌های AliveCor شناخته شد؛ فروش اپل واچ در آمریکا ممنوع می‌شود؟

کمیسیون تجارت بین المللی (ITC) در حکم جدیدی ادعا کرده که اپل در اپل واچ پتنت‌های شرکت AliveCor درباره ECG را نقض کرده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰

اپل از سال گذشته با شرکت فناوری سلامت AliveCor در‌حال مبارزه است؛ زیرا کوپرتینویی‌ها به نقض پتنت‌های مربوط به ویژگی ECG در اپل واچ متهم شده‌اند. حالا کمیسیون تجارت بین‌الملل (ITC) در حکم خود اعلام کرده که اپل حق اختراع متعلق به AliveCor را نقض کرده است. این امر می‌تواند فروش اپل واچ در آمریکا را تهدید کند که خطر بزرگی برای کسب‌و‌کار کوپرتینویی‌ها محسوب می‌شود.

فروش اپل واچ شاید در آمریکا ممنوع شد

ساعت اپل

همان‌طور که در گزارش‌های موجود ذکر شده است، این تصمیم می‌تواند منجر به یک حکم محرومیت محدود، توقف و انصراف شود و اپل را از واردات مدل‌های اپل واچ که این حق اختراع را نقض کرده‌اند، به ایالات متحده منع کند. این امر تأثیر زیادی بر فروش اپل واچ خواهد داشت؛ زیرا اپل دیگر قادر نخواهد بود اپل واچ سری 8 یا اپل واچ اولترا را که دارای سنسور ECG هستند، در آمریکا بفروشد.

AliveCor در بیانیه‌ای که با 9to5Mac به اشتراک گذاشته است، توضیح می‌دهد که تصمیم ITC نه‌تنها برای این شرکت، بلکه برای «سایر شرکت‌های نوآور کوچک» و همچنین مصرف‌کنندگان یک پیروزی محسوب می‌شود.

داستان جدال اپل و AliveCor

AliveCor

در سال 2015 و درست پس از عرضه اپل واچ، AliveCor یک بند مخصوص برای این دستگاه با سنسورهای ECG تولید کرد تا پتانسیل‌های این فناوری را به نمایش بگذارد. این شرکت همچنین فناوری خود را با اپل به اشتراک گذاشت تا بتواند یک قرارداد مشارکت با آن امضا کند.

با‌این‌حال، این همکاری هرگز شکل نگرفت و در سال 2018، اپل ‌واچ سری 4 با سنسور ECG که در ساعت تعبیه شده بود، معرفی شد. سپس در سال 2021، AliveCor ادعا کرد که اپل پتنت‌های آن را سرقت کرده است و درخواست خود برای ممنوعیت فروش اپل واچ در ایالات متحده را به ITC ارسال کرد. در مقابل، اپل نیز از هیئت محاکمه و استیناف ثبت اختراع (PTAB) خواست تا پتنت‌های این شرکت را باطل اعلام کند.

علاوه‌بر‌این، AliveCor در سال جاری با تنظیم یک شکایت ضد‌انحصار ادعا کرد که اپل با محدود‌کردن دسترسی برنامه‌های شخص ثالث به نمایشگر ضربان قلب، برنامه‌های رقبا را مسدود می‌کند.

تصمیم نهایی در این زمینه را رئیس‌جمهور آمریکا، جو بایدن خواهد گرفت. او 60 روز فرصت دارد تا تصمیم بگیرد که آیا اپل پتنت‌های AliveCor را نقض کرده است یا خیر.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی