ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک توییتر
تکنولوژی

واشنگتن پست: افراد در جلسات با ایلان ماسک در توییتر، نمی‌توانند پیش از او حرف بزنند

خبرگزاری واشنگتن پست می‌گوید کسانی که می‌خواهند نزد ایلان ماسک بروند، معمولاً بیش از یک ساعت معطل می‌شود تا با مدیرعامل توییتر دیدار کنند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۰

طبق گزارشی که واشنگتن پست منتشر کرده است، افراد برای ملاقات با ایلان ماسک در توییتر باید بیش از یک ساعت منتظر بمانند. همچنین به آن‌ها گفته می‌شود که پیش از آغاز صحبت توسط مالک توییتر، حرف نزنند. علاوه‌براین، ماسک برخی مواقع در میان جلسات در یوتوب ویدیو می‌بیند. تمام این موارد در‌حالی اتفاق می‌افتند که مدیرعامل کنونی توییتر اصرار زیادی به بازگشت کاربران به دفاتر و برگزاری جلسات حضوری داشت.

روزنامه واشنگتن پست در گزارشی اعلام کرده است که مراجعه‌کنندگان مقر اصلی توییتر در سان‌فرانسیسکو معمولاً بیش از یک ساعت معطل می‌شوند تا با ایلان ماسک صحبت کنند. به‌علاوه، از افراد خواسته می‌شود تا در محلی نزدیک به اتاق کنفرانس طبقه دهم که متعلق به مدیرعامل است، منتظر بمانند.

ایلان ماسک با مسائلی زیادی در توییتر روبه‌رو است

یک منبع نزدیک به ماسک به واشنگتن پست اعلام کرده که او برخی شب‌ها تا صبح مشغول حل مشکلات و برنامه‌ریزی است. این گزارش می‌گوید کسانی که موفق به دیدن ماسک شده‌اند، از تماشای ویدیوهای یوتوب توسط او در حین جلسات خبر داده‌اند.

این روزنامه همچنین به نقل از منابع خود مدعی شده است که ماسک در کنترل کسب‌وکار توییتر دچار چالش شده. او رویکردی را از کارمندان خود طلب می‌کند که مانع از طرح مسائل و مشکلات از سوی آن‌ها می‌شود.

البته ایلان ماسک دیروز در توییتی اعلام کرد که این شرکت حداقل دیگر با سرعت به‌سمت ورشکستگی پیش نمی‌رود. بااین‌حال، به باور این چهره ثروتمند و جنجالی، هنوز کارهای بسیار زیادی باید در این شرکت انجام شود تا اوضاع به سطح مطلوب برسد.

ایلان ماسک حالا ظاهراً به‌جای تمرکز روی ارائه قابلیت‌هایی برای رقابت با یوتوب که در‌واقع می‌توانند به افزایش درآمدهای این شرکت کمک کنند، وارد جنگ فرهنگی شده است. نمود بارز این جنگ فرهنگی در مجموعه پرونده‌های توییتر دیده می‌شود که به افشای وقایعی مثل ماجرای لپ‌تاپ «هانتر بایدن»، انسداد اکانت «دونالد ترامپ» و اعمال نفوذ نهادهای دولتی در توییتر پرداخته است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی