ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هند
تکنولوژی

پس از اتحادیه اروپا، هند نیز استفاده از USB-C را در موبایل‌ها اجباری می‌کند

به‌موجب این قانون، تولیدکنندگان و شرکت‌های فناوری هند تا مارس 2025 فرصت دارند که در دستگاه‌های خود از USB Type-C استفاده کنند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰

به‌دنبال اتحادیه اروپا، اکنون دولت هند نیز مقرراتی را تصویب کرده است که استفاده از شارژرهای USB-C را برای همه گوشی‌ها الزامی می‌کند. بنابراین شرکت‌های فناوری این کشور تا مارس سال 2025 فرصت دارند تا از USB Type-C به‌عنوان درگاه شارژ استاندارد همه محصولات الکترونیکی خود استفاده کنند.

اداره استانداردهای هند (BIS) که توسط دولت هند‌ اداره می‌شود، پس از مشورت با سهامداران صنعت در مورد استانداردها، محدودیت‌های زنجیره تأمین جهانی و در دسترس بودن محصول، این خبر را اعلام کرد. «روهیت کومار سینگ»، دبیر وزارت امور مصرف‌کنندگان هند‌ گفت:

«BIS استانداردهایی را برای شارژرهای Type-C اعلام کرده است و دولت دو نوع رایج درگاه شارژ برای موبایل و دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی ارائه خواهد کرد.»

پورت USB-C

او ادامه می‌دهد:

«اتفاق‌نظر گسترده‌ای بین صنعت و دولت وجود دارد که استفاده از پورت‌های شارژ USB نوع C را می‌توان شش ماه پس از ارائه استانداردهای اتحادیه اروپا برای درگاه‌های شارژ USB در سال 2024 اجباری کرد؛ زیرا با این امر تولید‌کنندگان الکترونیک یک زنجیره تأمین یکپارچه جهانی خواهند داشت.»

همه تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند و شرکت‌های فناوری هند باید تا مارس 2025 و سه ماه پس از ضرب‌الاجل در اتحادیه اروپا، از پورت USB Type-C به‌عنوان درگاه شارژ استاندارد محصولات الکترونیکی خود استفاده کنند. با‌این‌حال، برخی از دستگاه‌هایی که هیچ کاربرد علمی برای USB Type-C ندارند، از دستور مستثنی خواهند شد.

اهداف قانون جدید هند برای استفاده از پورت USB Type-C

USB Type-C

وزارت امور مصرف‌کنندگان گفت که هدف از این قانون جدید کاهش تعداد شارژرهای موجود در هر خانوار و در‌نتیجه به‌حداقل‌رساندن میزان زباله‌های الکترونیکی تولید‌شده است. علاوه‌بر‌این، گفته می‌شود که این حرکت گامی به‌سوی ابتکار LiFE (سبک زندگی برای محیط‌زیست) «نارندرا مودی»، نخست‌وزیر هند است که هدف آن ایجاد انگیزه در مردم سراسر جهان، برای «استفاده آگاهانه و عمدی» به‌جای «مصرف آگاهانه و بیهوده» است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی