بیل گیتس با زیر سؤال بردن برنامه ایلان ماسک برای سفر به مریخ، گفت: «حاضرم پولم را برای واکسن هزینه کنم»
به باور بیل گیتس، ایلان ماسک با اولویتهایی که درحالحاضر دارد، هماکنون یک فرد بشردوست محسوب نمیشود.
«بیل گیتس»، یکی از ثروتمندترین افراد جهان است که تا به امروز دست به کارهای انساندوستانه زیادی زده. حالا همبنیانگذار مایکروسافت در مصاحبهای درباره ایلان ماسک صحبت کرده و برنامههای مدیرعامل اسپیسایکس را برای بردن بشر به مریخ، زیر سؤال برده است.
بیل گیتس در مصاحبهای، در پاسخ به این سؤال که آیا ایلان ماسک را میتوان یک فرد انساندوست در نظر گرفت، گفت که درحالحاضر ماسک یکی از این افراد بهحساب نمیآید، اما شاید در آینده وضعیت تغییر کند:
«چیزهایی مانند تسلا، تأثیر مثبتی دارند؛ حتی بدون اینکه نوعی از بشردوستی باشد. فکر میکنم ایلان ماسک با استفاده از نبوغش، روزی به جمع افراد بشردوست میپیوندد.»
بیل گیتس کلونیسازی مریخ را استفاده مناسبی از پول نمیداند
همبنیانگذار مایکروسافت در این مصاحبه ایده «ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیسایکس را برای کلونیسازی مریخ زیر سؤال برد. به گفته گیتس، این ایده استفاده مناسبی از پول محسوب نمیشود.
به باور بیل گیتس، استفاده از پول نقد برای تأمین بودجه پروژههای توسعه واکسن، بهتر از فرستادن انسانها به مریخ است:
«رفتن به مریخ بسیار گران تمام میشود. بهجای این کار شما میتوانید واکسن سرخک بخرید و زندگی افراد را نجات دهید. این کار نوعی دلیل برای عدم سفر به مریخ محسوب میشود.»
این اولینباری نیست که گیتس با ایلان ماسک مخالفت میکند. درحقیقت در سالهای گذشته چندینبار این دو نفر بهنوعی باهم دشمنی داشتهاند. برای مثال، مدیرعامل سابق مایکروسافت در سال 2020 تصمیم گرفت خودروی الکتریکی پورشه تایکان را بخرد و به سراغ تسلا نرود. همین موضوع باعث واکنش ایلان ماسک شد.
یکی دیگر از اقدامات بیل گیتس، فروش سریع سهام تسلا بود. درحقیقت همبنیانگذار مایکروسافت فکر میکرد که ارزش سهام این شرکت سازنده خودروهای الکتریکی کاهش پیدا کند. البته او در مصاحبهای گفته بود که باید بیشتر سهام تسلا را نگه میداشت.
باید منتظر ماند و دید ایلان ماسک نسبت به گفته ماسک گیتس درباره کلونیسازی مریخ چه واکنشی از خودش نشان میدهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایلان ماسک بر این باور است که همه مردم جهان حق دارند شگفتیهای آفرینش
را در کهکشان ببینند.
دوست عزیز، یعنی شما میگی که ما خرابکاری هایی که در زمین انجام دادیم رو ببریم و در کرات دیگر انجام بدیم و اون ها رو هم به عبارتی نابود کنیم؟ با اینکار که دیگه حیات منتقل نمیشه، فقط نابودی منتقل میشه. ما الان به اندازه کافی روی سیاره خودمون بدبختی داریم، خیلی عادت ها و رفتار های بدی داریم که حتما باید اصلاح بشن، از جمله این حجم وسیع از تولید کربن دی اکسید، که مطئنم خودت می دونی که این فاجعه چه هزینه های سنگینی به زمین تحمیل می کنه.
شما اول بیا و استفاده از این سوخت رو تموم کن، سوخت های پاک رو جایگزینش بکن، دیگه هم فعالیت های صنعتی پدر زمین رو در نمیاره. ما به اندازه کافی توی زمین فقیر و گرسنه داریم، شما به فرض وقتی رفتی مریخ اصلا این ها رو زیرنظر داری؟ نه! بودجه خودت رو برای پروژه های جاه طلبانه تر خرج می کنی.
فعلا عجله ای برای گسترش حیات نیست، هر وقت مشکلات خودمون رو حل کردیم، حیات رو گسترش میدیم.
اصلا ما هنوز از همین ماه هم استفادهای نکردیم، چه برسه به مریخ.
رفتن به مریخ عالیه، اما نه الان. حداقل تا ۵۰ یا ۱۰۰ سال دیگه.
برنامه سفر به مریخ ایلان ماسک خیلی جنبهها و آثار جانبی پنهان بغیر از سفر انسان به مریخ داره، توسعه استارشیپ و کاهش هزینه انتقال به فضا به مقدار هزارن برابر تاثیراتی داره که خیلیاش از تصورات الان انسان خارج هست، اما به نظر من مهمترین اثرش اینه که فرآیند انتقال تمدن انسان به فضارو دههها جلو میاندازه، انسان بالاخره میتونه به زمین وابسته نباشه و فعالیتهای اصلی اقتصادیش رو در فضا انجام بده، فعالیتهای صنعتی سنگین که پدر زمین رو در آورده کمکم به فضا منتقل بشه و زمین فقط تبدیل به یک مقصد گردشگری بشه که دیگ بعد از چهار میلیارد سال تنها گهواره حیات نیست و میتونه ی نفس راحت بکشه، تصور کنید زمین برای چهار میلیارد سال تنها نگهدارنده حیات بوده که اگر اتفاقی براش میافتاد چراغ حیات برای همیشه خاموش میشد، بعد از این همه مدت انسان میتونه کاری کنه ک حیات به کرات دیگ منتقل بشه، ی جورایی نقش نوح رو برای حیات داره