ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

امارات
کسب و کار

امارات متحده عربی برنامه تحول زیرساخت‌های مالی خود را معرفی کرد

بانک مرکزی امارات متحده عربی (CBUAE) از راه‌اندازی طرح جدیدی به نام «برنامه تحول زیرساخت مالی» خبر داد که ۹ هدف کلیدی را دنبال می‌کند.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۵

بانک مرکزی امارات متحده عربی (CBUAE) از راه‌اندازی طرح جدیدی به نام «برنامه تحول زیرساخت مالی» خبر داد که ۹ هدف کلیدی را دنبال می‌کند. یکی از این اهداف، تحقیق و توسعه رمزارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) است که برای پرداخت در حوزه‌های فرامرزی و همچنین پرداخت‌های داخلی طراحی شده.

این رویکرد به ثبات مالی امارات متحده عربی کمک می‌کند و همچنین این کشور می‌تواند با پذیرفتن فناوری‌های دیجیتالی نوین به زیرساخت‌های مالی قوی‌تری دست پیدا کند.

برخی از طرح‌هایی که در این برنامه تحول زیرساخت مالی، یعنی FIT گنجانده شده است عبارتند از: طرح کارت داخلی، eKYC، ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC)، فناوری نظارتی، هاب نوآوری، پلتفرم پرداخت فوری، افزایش تعداد مشتریان بانک مرکزی CBDC و برخی دیگر از طرح‌‌های مالی که در فهرست ۹تایی قرار می‌گیرند. ادغام کامل این برنامه FIT برای سال ۲۰۲۶ در نظر گرفته شده است.

cbdc

برنامه تحول زیرساخت‌های مالی امارات متحده عربی

برنامه تحول زیرساخت‌های مالی امارات متحده تحت عنوان FIT، درواقع به توسعه بخش مالی این کشور کمک می‌‌کند. این اکوسیستم مالی می‌تواند باعث رونق مالی امارات متحده عربی شود. چنین طرح‌هایی علاوه بر داشتن منافع زیرساختی برای این کشور، فرصت‌هایی را برای جذب استعدادها در این کشور فراهم می‌‌کند. همان‌طور که گفته شد، تعداد طرح‌های این برنامه بسیار زیاد بوده و این طرح‌ها قرار است با برنامه‌ای مدون اجرایی‌سازی شوند.

سال گذشته نیز یک مقام دولتی امارات متحده عربی اعلام کرده بود که این کشور در تلاش است با صدور مجوزهای فدرال برای ارائه‌دهندگان خدمات دارایی مجازی، برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان در حوزه رمزارزها را جذب کند.

حال باید دید در ادامه این طرح و برنامه چگونه می‌تواند به رشد اقتصادی امارات متحده عربی کمک کند و این کشور با چه چالش‌هایی در این مسیر روبه‌رو خواهد بود.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی