ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جریمه ۱۳۸ هزار میلیارد ریالی بهمن موتور
اخبار خودرو

جریمه سنگین ۱۳۸ هزار میلیارد ریالی برای بهمن موتور

بهمن موتور به سبب حکم مسلم و محرز گران‌فروشی، به‌طور دقیق مبلغ ۱۳۸۶۰ میلیارد تومان جریمه شده است.

دلارام شرف الدین
نوشته شده توسط دلارام شرف الدین | ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

سازمان تعزیرات به سبب گران‌فروشی، شرکت بهمن موتور را موظف به پرداخت جریمه ۱۳۸ هزار میلیارد ریالی کرده است. جریمه ۱۳۸ هزار میلیارد ریالی بهمن موتور زنگ خطری برای سایر فروشندگانی به حساب می‌آید که ضمن چشم‌پوشی از حقوق مصرف‌کنندگان، سعی دارند به هر طریقی کمبود نقدینگی خود را جبران کنند.

براساس حکم صادرشده در شعبه هفتم ویژه رسیدگی به تخلفات مهم و ملی سازمان تعزیرات حکومتی، بهمن موتور به سبب حکم مسلم و محرز گران‌فروشی، به‌طور دقیق مبلغ ۱۳۸۶۰ میلیارد تومان جریمه شده است. درواقع ارزش ریالی تخلف بهمن حدود ۹۲۴ میلیون تومان بوده که بنابر حکم صادرشده، باید جریمه ۳ برابری را پرداخت کند. یعنی تا اینجا، شرکت خصوصی موظف به پرداخت ۲۷۷۲۱ میلیارد ریال است. ولی طبق ماده ۱ مصوبه جلسه شصت و نهم شورای عالی هماهنگی اقتصادی که مورخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه به تأیید رسیده است، تمامی جریمه‌های مندرج در قانون تعزیرات حکومتی و قانون نظام صنفی در هر مرتبه‌ای، به ۵ برابر افزایش پیدا می‌کند. یعنی شرکت بخت‌برگشته به‌جای جریمه ۲۷۷۲۱ میلیارد ریالی، مکلف به پرداخت هزینه هنگفت ۱۳۸ هزار و ۶۰۶ میلیارد ریال شده است.

جریمه ۱۳۸ هزار میلیارد ریالی بهمن موتور

بهمن موتور همچنین موظف است مبالغ اضافی که در بازه زمانی تخلف (سال ۱۴۰۰) از خریداران دریافت کرده، به آن‌ها برگرداند. این شرکت حداکثر ۱۰ روز وقت دارد با ارائه مدارک کافی نسبت به درخواست تجدیدنظر اقدام کند.

واضح است که جریمه ۱۳۸ هزار میلیارد ریالی بهمن موتور می‌تواند زیان مالی قابل‌ملاحظه‌ای را به این شرکت وارد کرده و دست‌کم تمامی فروش‌های سودآور از طریق کانال بورس کالا در سال ۱۴۰۱ را خنثی می‌سازد.

البته برچسب گران‌فروشی را می‌توان به هر شرکت خودروساز دیگری الصاق کرد؛ چرا که به علل مختلف از جمله اجبار تبعیت از سیاست قیمت‌گذاری دستوری، نشانه‌هایی از دلالی سازمانی، قیمت‌سازی و کاهش یا افزایش عمدی تولید و عرضه به منظور تغییر قیمت خودرو در بازار، در روند کار تمامی تولیدکنندگان مشاهده می‌شود. ولی به هر دلیلی فعلاً قرعه به نام بهمن موتور افتاده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Ali Ebadi
    Ali Ebadi | ۲۷ بهمن ۱۴۰۱

    ورشکست شد تمام

مطالب پیشنهادی