ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مارک زاکربرگ
کسب و کار

متا کمک هزینه امنیتی مارک زاکربرگ را 4 میلیون دلار افزایش داد

با این وجود، میزان کل هزینه‌های امنیتی مربوط به زاکربرگ به 14 میلیون دلار در سال رسیده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۰

شرکت متا به‌تازگی اعلام کرد کمک هزینه امنیتی اعطا شده به «مارک زاکربرگ»، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران این شرکت و خانواده‌اش را 4 میلیون دلار افزایش داده تا میزان کل این کمک هزینه به 14 میلیون دلار برسد.

براساس گزارش رویترز، متا در پرونده خود توضیح می‌دهد:

«کمک هزینه افزایش یافته، همراه با هزینه تمام برنامه‌های امنیتی موجود برای زاکربرگ، در این شرایط خاص مناسب و ضروری است.»

امنیت مارک زاکربرگ همیشه موردتوجه متا!

امنیت زاکربرگ

بلومبرگ در گزارش خود از این موضوع، توضیح می‌دهد که کمک هزینه اعطا شده به زاکربرگ، شامل سایر هزینه‌های امنیتی که متا برای او فراهم کرده، نمی‌شود. مدیرعامل متا در گذشته به دلیل هزینه بیشتر در زمینه امنیت نسبت به مدیران عامل شرکت‌های دیگر از حوزه فناوری، مورد بررسی قرار گرفته است. به عنوان مثال، در سال 2021، غول شبکه‌های اجتماعی بیش از 26.8 میلیون دلار برای هزینه‌های امنیتی زاکربرگ و خانواده‌اش هزینه کرده بود.

در گزارش این نشریه همچنین ذکر شده که متا در پرونده خود خاطرنشان کرده که زاکربرگ سالانه یک دلار حقوق دریافت می‌کند

باید به این نکته اشاره کرد که این اقدام در زمانی صورت گرفته که شرکت مالک شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام اخیراً از تعدیل نیرو 11 هزار کارمند خود خبر داده بود. همچنین مارک زاکربرگ اخیراً به کاهش هزینه‌های شرکت برای دوره‌ای که از آن به عنوان «سال کارآمدی» یاد شده بود، اشاره کرده است. همچنین در گزارش دیگری گفته شده بود که متا قصد دارد در آینده کارمندان بیشتری را اخراج کند.

متا که در چند سال گذشته تمرکز زیادی روی متاورس داشته، سال 2022 کابوس‌واری را پشت سر گذاشت. هرچند این شرکت گفته بود که به تمرکز روی متاورس ادامه خواهد داد، اما بخش واقعیت مجازی و افزوده متا که Reality Labs نام دارد، در سال 2022 ضرر 13.7 میلیارد دلاری را گزارش کرده بود.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی