ارتش آمریکا استفاده از کیسه هوا برای محافظت از بار، هنگام رهاسازی از هواپیما را آزمایش میکند
ارتش آمریکا درحال آزمایش سیستم جدیدی برای رهاسازی محموله از هواپیماهاست که در آن از کیسههای هوای پارچهای استفاده میشود.
ارتش آمریکا در یک پایگاه نظامی در ایالت آریزونا درحال آزمایش سیستم چتر نجات جدیدی با قابلیت استفاده مجدد برای رهاسازی محمولههاست. نصب این سیستم 25 درصد و جداسازی آن از محموله حدود 40 درصد سریعتر از نمونههای قبلی است تا سربازان با خطر کمتر و سرعت بیشتری بتوانند مناطق رهاسازی محمولهها را ترک کنند.
به گزارش وبسایت نیواطلس، ارتش ایالات متحده مشغول آزمایش چندین سیستم جدید ازجمله سیستم RRDAS است که امکان نصب و حذف سریع چتر محمولهها را فراهم میکند. در این سیستم یک کارتن بزرگ بههمراه مجموعهای از کیسههای هوای پارچهای زیر یک پالت چوبی قرار میگیرند که پس از رهاسازی محموله، بر اثر فشار باز و متورم میشوند.
به گفته مسئولان ارتش آمریکا، این کیسهها قابل استفاده مجدد هستند و میتوانند در ارتفاع 230 متری از سطح زمین متورم شوند و باری به وزن 10 هزار کیلوگرم را تحمل کنند. پالت چوبی این سیستم میتواند در بخش بیرونی خود پایههای اضافهای داشته باشد که به تنظیم جهت حرکت محموله کمک کنند و آن را مستقیم نگه دارند تا به زمین برسد.
آمریکا به آزمایش سیستم جدید رهاسازی محموله ادامه میدهد
آزمایش سیستم RRDAS در طول سال جاری میلادی ادامه پیدا خواهد کرد و انتظار میرود که تا سال 2025 ادامه داشته باشد. «متیو روهی»، دستیار مدیر محصول تحویل هوایی محمولهها در ارتش آمریکا میگوید: «[در آینده] میتوانیم حجم بار و طول سکو را افزایش دهیم تا قادر به رهاسازی آیتمهای سنگینتر و بزرگتر باشیم. در طول چند سال آینده هر چند وقت یک بار آزمایشهایی را در پایگاه یوما انجام خواهیم داد.»
روش رهاسازی هوایی محمولهها اولینبار در زمان جنگ جهانی دوم استفاده شد و از آن زمان تاکنون روشی استاندارد برای ارسال محموله و کمکهای بشردوستانه به مناطق دور از دسترس محسوب میشود. بااینحال، رهاسازی این محمولهها همیشه با چالشهایی بهلحاظ زمان، هزینه و حفظ سلامت بار روبهرو بوده است. حالا دانشمندان سعی دارند بخشی از این مشکلات را برطرف کنند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.