ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تیک تاک
تکنولوژی

مدیرعامل بایت‌دنس: تیک‌تاک تحت کنترل دولت چین نیست

مدیرعامل شرکت مالک تیک‌تاک در اظهاریه‌ای کتبی در آستانه حضور در کنگره آمریکا اعلام کرده است که بایت‌دنس کارگزار دولت چین نیست.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰

مدیرعامل بایت‌دنس، مالک تیک تاک، پنج‌شنبه این هفته به کنگره آمریکا می‌رود، اما حالا در یادداشتی سعی کرده است که پیشاپیش به مقابله با برداشت‌های نادرست درباره این شبکه اجتماعی بپردازد. او ادعا می‌کند که پلتفرم آن‌ها تحت کنترل چین یا هیچ کشور دیگری نیست.

«شو چو»، مدیرعامل بایت‌دنس، در آستانه حضور در کنگره در شهادتی کتبی اعلام کرده است که مسدودسازی این اپلیکیشن در آمریکا به نفع اقتصاد این کشور نخواهد بود. او همچنین درباره ارتباط با دولت چین گفته است: «بگذارید این را بدون ابهام بگویم: بایت‌دنس کارگزار چین یا هیچ کشور دیگری نیست.»

چو ادعا می‌کند که اتهامات وارد بر تیک تاک مبنی بر «دِین» این پلتفرم به دولت چین مؤکداً نادرست است. او می‌گوید بایت‌دنس یک شرکت جهانی است که توسط کارآفرینان چینی تأسیس شده. پیش‌تر در گزارش‌ها گفته شده بود که قانون‌گذاران آمریکایی به‌دنبال جدایی تیک تاک از بایت‌دنس هستند.

مدیرعامل بایت‌دنس به‌خاطر تیک تاک به کنگره می‌رود

آقای شو چو پنج‌شنبه برای اولین‌بار در کنگره حاضر می‌شود تا شاید بتواند آینده شبکه اجتماعی خود را در خاک ایالات متحده تضمین کند. او در این شهادت کتبی درباره سوءاستفاده از تیک تاک در دسترسی به اطلاعات خبرنگاران آمریکایی هم حرف زده است.

چو درباره این اتفاق که نگرانی قانون‌گذاران آمریکایی را افزایش داده و این شبکه اجتماعی را با خطر مسدودسازی مواجه کرده است، می‌گوید: «من این سوءرفتار را به شدیدترین لحن ممکن محکوم می‌کنم.» او مدعی است که بایت‌دنس تحقیقاتی را با کمک یک شرکت حقوقی مستقل در این زمینه آغاز کرده.

بخش عمده اظهارات شو چو متضمن همان حرف‌های قبلی این شرکت در طول سال‌های اخیر است. او درباره قابلیت‌های ایمنی اپلیکیشن تیک تاک ازجمله درزمینه محافظت از نوجوانان صحبت کرده. مدیرعامل بایت‌دنس همچنین درباره پروژه تگزاس که به‌منظور حفظ اطلاعات کاربران آمریکایی در خاک آمریکا آغاز شده است، می‌گوید: «اوایل ماه جاری، فرایند حذف سوابق حفاظت‌شده کاربران آمریکایی در سرورهای غیراوراکلی را آغاز کردیم؛ انتظار داریم که این فرایند در دنباله سال تکمیل شود. با این سازوکار، امکان ندارد که دولت چین بتواند به این اطلاعات دست پیدا کند.»

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی