ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ساعت ChatGPT
گجت ها

این ساعت جذاب با کمک هوش مصنوعی ChatGPT زمان را از طریق شعر اعلام می‌کند

این ساعت از یک رزبری پای استفاده می‌کند و با کمک ChatGPT برای هر دقیقه شعری می‌سازد تا آن را روی نمایشگر نشان دهد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰

چت‌بات هوش مصنوعی ChatGPT کاربردهای زیادی دارد و یکی از قابلیت‌های آن سرودن شعر است. حالا یک کاربر از این ابزار قدرتمند استفاده کرده است تا ساعتی بسازد که می‌تواند هر دقیقه از زمان شبانه‌روز را با کمک یک شعر کوتاه روی یک صفحه جوهر الکترونیکی اعلام کند.

«مت وب»، طراح و بلاگری که این دستگاه را ساخته است، به ورج می‌گوید این ساعت شامل یک نمایشگر Inky wHAT و یک کامپیوتر رزبری پای است. او قبلاً از این کامپیوتر برای نمایش متنی ساعت استفاده می‌کرد؛ اما حالا با محبوبیت ChatGPT این ایده به ذهن وب رسید تا از هوش مصنوعی در ساعت خود استفاده کند.

درنتیجه او تصمیم گرفت از API چت‌بات ChatGPT استفاده کند تا با اعلام ساعت به این هوش مصنوعی بتواند از او شعری برای اعلام زمان دریافت کند. مت وب توضیح می‌دهد که فرمان ورودی به API همچنین شامل موقعیت فیزیکی خود دستگاه است. بنابراین احتمالاً این ساعت با کمک حسگرهایی می‌تواند محیط پیرامون خود را ببیند.

این ساعت به‌طور مستقیم به خود ChatGPT وصل شده است

وب می‌گوید ساعت او برای هر زمانی که به‌نمایش می‌گذارد، یک متن جدید تولید می‌کند و پایگاه داده ندارد. این ساعت درحال‌حاضر به ChatGPT وصل شده چون استفاده از آن رایگان و ساده است، اما او ترجیح می‌دهد که بعداً آن را به‌طور مستقیم به مدل GPT-3 متصل کند.

مت وب درزمینه ساعت گجت‌هایی از این دست بی‌تجربه نیست؛ چرا که او قبلاً مدیرعامل استودیوی BERG بوده است که برای مثال چاپگرهای حرارتی کوچکی برای نمایش سرخط خبرها تولید می‌کرد. وب می‌گوید واکنش مخاطبان نسبت به پروژه ساعت جدید او فراتر از انتظارات بوده است و او اکنون می‌خواهد این محصول را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد.

البته این دستگاه یک مشکل کوچک هم دارد. وب می‌گوید ساعت او تقریباً هر 15 دقیقه یک‌بار در اعلام زمان اشتباه می‌کند تا قافیه شعرهای خود را درست کند. البته این ایراد قابل حل است، اما وب می‌گوید فعلاً می‌توان آن را به‌عنوان یک خطای بامزه پذیرفت.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی