MSI مورد حمله باجافزاری قرار گرفت؛ درخواست 4 میلیون دلار برای عدم انتشار اطلاعات
هرچند MSI ادعا میکند که این حمله تأثیر جزئی روی آن داشته است، اما هکرها ظاهراً به کد منبع و نرمافزار اختصاصیاش دسترسی پیدا کردهاند.
شرکتهای مدرن تقریباً بهطور مداوم مورد حمله هکرها قرار میگیرند و سازندگان سختافزار بازی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اکنون شرکت MSI به مشتریان خود اعلام کرده است که مورد هدف یک حمله سایبری قرار گرفته. هرچند MSI اعلام نکرده است که چه گروهی مسئول این حمله بوده یا چه خسارتی به آن وارد شده، اما یک گروه باجافزار ضمن قبول مسئولیت آن، تهدید کرده است که درصورت عدم پرداخت هزینه، کد منبع و نرمافزار اختصاصی شرکت را منتشر خواهد کرد.
طبق گزارش Bleeping Computer، این گروه باجافزار شواهدی را منتشر کرده است که نشان میدهد توانسته است کد منبع MSI، فریمور بایوس، کلیدهای اختصاصی و 1.5 ترابایت اطلاعات حیاتی دیگر این شرکت را سرقت کند. این گروه برای اینکه اطلاعات سرقتشده خود را منتشر نکند، 4 میلیون دلار بهعنوان باج درخواست کرده است.
بیانیه MSI درباره این حمله
MSI بدون اشاره به جزئیات، از مشتریان خود درخواست کرده است که فایلها یا فریمور BIOS/UEFI آن را از هیچ منبعی بهجز وبسایت MSI دانلود نکنند.
TechPowerUp نیز به نقل از نمایندگان MSI ادعا کرده است که این شرکت اکنون در تلاش برای «بازگرداندن سیستمهای خود به حالت عادی» بوده و این حمله تأثیر بسیار کمی بر تجارت روزمره آن داشته است. اگر ادعاهای شرکت درست باشد، تا زمانی که مشتریان هنگام دانلود نرمافزار، درایورها و بهروزرسانی دقت لازم را داشته باشند، نگرانی زیادی وجود نخواهد داشت.
در چند وقت گذشته شرکتهای بزرگ دیگری نیز مورد حمله هکرها قرار گرفتهاند. ازجمله آنها میتوان به هک ایتیاندتی (AT&T)، غول ارائهدهنده خدمات مخابرات آمریکایی، اشاره کرد که طی آن اطلاعات شخصی 9 میلیون مشتری فاش شد. ایسر دیگر شرکتی است که ماه گذشته تأیید کرد یک هکر پس از نفوذ به یکی از سرورهای این شرکت که توسط تکنسینهای بخش تعمیر آن استفاده میشده، موفق شده است به 160 گیگابایت از اطلاعات آن دست پیدا کند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.