ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دمیس هاسابیس
هوش مصنوعی

مدیرعامل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی مهم‌ترین اختراع بشر است و می‌تواند روزی به خودآگاهی برسد

مدیرعامل دیپ‌مایند متعلق به گوگل می‌گوید باور دارد که فناوری هوش مصنوعی می‌تواند یک روز در آینده خودآگاه شود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰

مدیرعامل دیپ‌مایند که از زیرمجموعه‌های آلفابت به حساب می‌آید، می‌گوید این احتمال وجود دارد که هوش مصنوعی یک روز به خودآگاهی برسد. او معتقد است که این فناوری مهم‌ترین اختراع بشر در تمام طول تاریخ خواهد بود.

به‌گزارش خبرگزاری اینسایدر، «دمیس هاسابیس»، مدیرعامل شرکت دیپ‌مایند در برنامه «60 دقیقه» شبکه CBS آمریکا اعلام کرد که به‌نظرش هوش مصنوعی می‌تواند به خودآگاهی برسد. او گفت: «فلاسفه هنوز واقعاً روی تعریف خودآگاهی اتفاق نظر ندارند، اما اگر منظور ما آگاهی از خود و این چیزها باشد... فکر می‌کنم این احتمال وجود دارد که هوش مصنوعی یک روز به آن‌جا برسد.»

این یعنی احتمالاً باید منتظر باشیم تا در آینده با نرم‌افزارهایی روبه‌رو شویم که احساسات و عواطف دارند و شبیه انسان‌ها رفتار می‌کنند. هوش مصنوعی در چند وقت اخیر پیشرفت‌ها و دستاوردهای زیادی داشته است و این دستاوردها با عرضه عمومی ChatGPT در ماه اکتبر بیش از پیش برجسته شده‌اند.

مدیرعامل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی مهم‌ترین اختراع بشر است

هاسابیس می‌گوید به اعتقاد او هوش مصنوعی مهم‌ترین اختراعی است که بشر در طول تاریخ خواهد داشت. او درباره این مسئله که آیا کاربران می‌توانند به آسانی پذیرای این فناوری باشند یا خیر، گفت ما موجودات تطبیق‌پذیری هستیم. او از گوشی‌های هوشمند به‌عنوان مثالی برای تطبیق سریع نوع بشر با فناوری‌های جدید یاد کرد.

مدیرعامل دیپ‌مایند گوگل ادامه داد: «این فناوری هم قرار است تغییری مثل همین تغییرات باشد.» درحال‌حاضر شرکت‌های زیادی درتلاشند تا در تغییرات بزرگ پیش رو ایفای نقش کنند و به پیشگامان حوزه هوش مصنوعی تبدیل شوند.

ماه‌ها قبل از عرضه ChatGPT، یکی از مهندسان گوگل مدعی شده بود که مدل هوش مصنوعی این شرکت به ادراک رسیده است. او درنهایت اخراج شد و بسیاری از متخصصان اعلام کردند که اظهارنظرش اشتباه بوده است. کارشناسان باور دارند که ابزارهای هوش مصنوعی امروزی صرفاً رفتارهای انسان را تقلید می‌کنند و از خود احساس یا ادراک ندارند.

دیپ‌مایند استارتاپی بود که در سال 2010 در لندن تأسیس شد و گوگل در سال 2014 آن را خرید. هدف این شرکت خلق سیستم‌های هوش مصنوعی جدیدی بود که بتوانند به‌خوبی انسان‌ها کارهای مختلف را انجام دهند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی