ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

AI
تکنولوژی

نتیجه یک نظرسنجی: ۶۱ درصد آمریکایی‌ها هوش مصنوعی را تهدیدی برای آینده بشریت می‌دانند

بیش از دو‌سوم آمریکا‌یی‌ها نگران تأثیرات منفی هوش مصنوعی هستند و ۶۱ درصد می‌گویند این فناوری می‌تواند تمدن بشری را تهدید کند.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

هم‌زمان با رشد سریع فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، خبرگزاری رویترز یک نظرسنجی را برگزار کرده است که براساس آن بیش از دو‌سوم آمریکا‌یی‌ها نگران تأثیرات منفی هوش مصنوعی هستند و ۶۱ درصد می‌گویند این فناوری می‌تواند تمدن بشری را تهدید کرده و آینده بشریت را در معرض خطر قرار دهد.

از آنجایی که چت ربات OpenAI ChatGPT به سریع‌ترین برنامه درحال رشد در تمام دوران‌ها تبدیل شده است، نظرسنجی‌های مختلفی در مورد کاربردهای آن و همچنین تهدیدهای آن انجام شده. خبرگزاری رویترز نیز در یک نظرسنجی به نتایج جالبی در مورد این فناوری دست یافته است.

درحالی‌که شرکت‌های مختلف برای توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی با یکدیگر رقابت می‌کنند، اما تهدیدهای این حوزه نیز مورد‌توجه قرار دارد.

هوش مصنوعی، تهدید یا فرصت؟

هوش مصنوعی درحال توسعه است و این روزها بسیار مورد‌توجه قرار دارد. قانون‌گذاران و شرکت‌های هوش مصنوعی نیز نگرانی‌هایی در مورد این فناوری دارند. «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، روز سه‌شنبه در مقابل کنگره ایالات‌متحده حاضر شد و نگرانی‌های خود را در مورد سوء‌استفاده احتمالی از این فناوری ابراز کرد و خواستار تنظیم مقررات در این حوزه شد.

سناتور «کوری بوکر»، یکی از افراد قانونگذاری است که سؤالاتی در مورد چگونگی استفاده از هوش مصنوعی و تنظیم مقررات آن در جلسه سه‌شنبه سنا مطرح کرد. حالا نظرسنجی رویترز نشان می‌دهد نه‌تنها شرکت و قانونگذاران، بلکه شهروندان آمریکایی نیز نگرانی‌هایی در این مورد دارند.

براساس داده‌های آماری این نظرسنجی، ۶۱ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باور هستند که هوش مصنوعی خطراتی را برای بشریت به‌همراه دارد. این درحالی است که تنها ۲۲ درصد مخالف آن بوده‌اند و ۱۷ درصد نیز در مورد این فناوری اطمینان‌خاطر ندارند.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی