ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

G7
هوش مصنوعی

رهبران گروه هفت خواستار قانون‌گذاری برای کنترل هوش مصنوعی شدند

رهبران گروه G7 به‌صورت مشترک اعلام کردند که می‌خواهند به‌سمت تدوین قوانین و استانداردهایی برای هوش مصنوعی پیش بروند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰

رهبران گروه هفت یا G7 که شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، بریتانیا، ژاپن و آمریکا (به اضافه اتحادیه اروپا) می‌شوند، نگرانی‌های خود را درباره پیشرفت‌های فناوری هوش مصنوعی اعلام کردند و از تدوین قوانینی به‌منظور کنترل این فناوری و ابزارهای آن تا پایان سال جاری میلادی خبر دادند.

به گزارش رویترز، رهبران گروه هفت در اجلاس اخیر خود در هیروشیمای ژاپن خواستار تدوین و پیاده‌سازی استانداردهای فنی برای کنترل فناوری هوش مصنوعی به‌عنوان یک فناوری قابل اطمینان شدند. آن‌ها اذعان کردند که قانون‌گذاری در این حوزه همپا با سرعت رشد این فناوری پیش نرفته است.

آن‌ها در بیانیه‌ای اعلام کردند که اگرچه رویکردها برای دستیابی به هدفی مشترک در‌زمینه خلق ابزارهای هوش مصنوعی قابل اطمینان ممکن است متفاوت باشد، اما قوانین مربوطه باید با ارزش‌های دموکراتیکی هم‌راستا باشد که این کشورها همگی به آن‌ها اعتقاد دارند.

گروه هفت: فرصت‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی را باید شناخت

رهبران G7 گفتند باید در کمترین زمان ممکن فرصت‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی مولد را بشناسند. این فناوری از زمان عرضه عمومی چت‌بات ChatGPT توسط شرکت OpenAI مورد‌توجه قرار گرفته است. مدیرعامل این شرکت هفته گذشته به مجلس سنای آمریکا رفت و خواستار قانون‌گذاری پیرامون این فناوری شد.

ژاپن به‌عنوان رئیس اجلاس سال جاری G7 رویکرد ملایم‌تری را نسبت به هوش مصنوعی از خود نشان داد و متعهد شد تا ضمن حمایت از قابلیت‌های این فناوری در جامعه و صنعت، ریسک‌های آن را زیر نظر بگیرد.

رهبران گروه هفت ضمن اذعان به تفاوت‌هایی که احتمالاً در‌زمینه قانون‌گذاری درباره هوش مصنوعی وجود خواهد داشت، با یکدیگر توافق کردند تا یک انجمن وزارتی موسوم به «جریان هوش مصنوعی هیروشیما» را تشکیل دهند و تا پیش از اتمام سال جاری میلادی درباره موضوعات مختلف مربوط به AI مولد ازجمله کپی‌رایت و نشر اطلاعات غلط گفت‌وگو کنند.

آن‌ها از سازمان‌های بین‌المللی نظیر «سازمان توسعه و همکاری‌های اقتصادی» هم خواستند تا به تحلیل پیرامون اثر قانون‌گذاری در این حوزه بپردازد. این گروه همچنین اعلام کرده است که در‌زمینه قانون‌گذاری با شرکت‌های فناوری همکاری خواهد کرد تا بستر رشد و پیاده‌سازی نوآوری‌های مسئولانه را فراهم آورد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی