ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
مالی و سرمایه گذاری

تعطیلی بازار سهام از ۶۴ روز گذشت؛ افزایش ساعت کاری صندوق‌های درآمد ثابت

در این شرایط اقتصادی، پس‌انداز صدها هزار سهام‌دار همچنان قفل شده است.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۶

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

تصمیم‌گیران همچنان قصدی برای بازگشایی بازار سهام ندارند. بنابراعلام معاون نظارت بر بورس‌ها، بازار سهام حداقل تا دوشنبه ۱۴ اردیبهشت تعطیل خواهد ماند و مجددا درباره احتمال بازگشایی آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از سنا، حمید یاری اظهار داشت طی روزهای گذشته، جلسات مختلفی برای ارزیابی شرایط، تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام و بازگشت ساعت معاملات سایر ابزارهای بازار به روال عادی برگزار شد.

در همین راستا از امروز، شنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه، معاملات صندوق‌های املاک و مستغلات از سر گرفته خواهد شد. ساعت معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق با درآمد ثابت، اوراق تسهیلات مسکن، صندوق‌های املاک و مستغلات و اوراق بهادار با درآمد ثابت اعم از دولتی، شهرداری و شرکتی نیز از ۹ صبح تا ۱۵ انجام خواهد شد.

او یادآور شد یکی از الزامات شورای‌عالی بورس برای بازگشایی بازار سهام، شفاف‌سازی و ارائه اطلاعات لازم شرکت‌های پذیرفته‌شده با لحاظ ملاحظات امنیت اطلاعات است که شفاف‌سازی‌ها به تدریج بر روی سامانه کدال در حال افزایش است.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه گفت: «برای بازگشایی بازار سهام به صورت مستمر شرایط و الزامات مطرح‌شده بررسی می‌شود. بر همین اساس و بر مبنای مصوبه شورای‌عالی بورس، فعلاً طی روزهای ‌شنبه ۱۲ اردیبهشت لغایت پایان روز کاری دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵، معاملات بازار سهام متوقف خواهد بود.»

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (18 مورد)
  • Masoudalone
    Masoudalone | 2 هفته قبل

    در نظر آقایان افت سهام lockheed martin بعد از مورد اصابت قرار گرفتن f-35 در جنگ اخیر هست،ما میگیم زده شما هم بگید زده ،خوبیت نداره!!!!!

  • The_hell_lord
    The_hell_lord | 2 هفته قبل

    با این کارشون فاتحه بورس رو خوندن، خط بطلانی کشیدن به سر در سازمان بورس و اوراق بهادار.

  • kIN
    kIN | 2 هفته قبل

    بعد همینا از افت های موقت بورس امریکا بخاطر جنگ میگن😂.شاخص S&P از ۷هزار واحد عبور کرد بیچاره سهام دار امریکایی بخاطر جنگ چه ضرری داره میکنه!

    • Anothing
      Anothing | 2 هفته قبل

      بخدا اگه بدونن اینا چیه.

    • Farshad Sadri
      Farshad Sadri | 2 هفته قبل

      اینجا میگن رو که نیست، سنگ پا قزوینه!!

  • Curbyourenthusiasm
    Curbyourenthusiasm | 2 هفته قبل

    SOS

  • Kooojavani
    Kooojavani | 2 هفته قبل

    ولی اقتصاد آمریکا رو به فروپاشی داره می‌ره .به زودی بورس ایران، بازار فارکس را قبضه خواهد کرد.

  • 2012sam
    2012sam | 2 هفته قبل

    اوکی ما الان بد بخت فلک زده شهروند درجه دو .... الان باید چی کار کنیم تخم مرغ شده دونه ای 20 تومن. نون 12 تومن بعدش محاصره دریایی هستیم در امد که دولت نداره بوجه امسال هم بر پایه مالیت افرادی مثل ما هست که به زور دارن به اخر ماه می رسونن. اینترنت 64 روزه که قطعه 10 میلیون ادم بیکار جدید داریم که توی کشور کار هم نیست.
    خب الان یکی به من بگه باید چه کار کنم خودکشی کنم خودم رو راحت کنم بمونم از گرسنگی مردن بقیه و خودم رو ببینم چی کار کنم تنها سرگرمی که برام مونده بود یوتوب و اینستا بود الان که نیست با عزیزان خارج از کشور هم نمی تونم ارتطبات بگیرم
    بعد مسئولین اصلا براشون مهم نیست که اقا این مردم هم ادمن هست
    به خدا خسته شدم دیگه.
    دیگه نمی کشم

  • Robo
    Robo | 2 هفته قبل

    بیچاره سهامداران و کسایی که در بورس سرمایه گذاری کردند
    و الان هیچ کاری نمیتونند بکنند
    همیشه تنهاترین راه، حذف صورت مسئله است

    • Farshad Sadri
      Farshad Sadri | 2 هفته قبل

      بهتره گفت بی مسئولانه ترین و ساده ترین راه...

  • If-im-iranian
    If-im-iranian | 2 هفته قبل

    عکس و اسم این تصمیم گیران چیه؟؟؟
    مگه مردم نباید تصمیم گیرنده باشن؟
    وای خدایا !
    مردم واقعا یادتون نره چه اجحافی در حقمون کردن ! به محض باز شدن همه چیزتونو بکشید بیرون والا

  • hypomaniac
    hypomaniac | 2 هفته قبل

    راستی ادمین صبح بخیر…🙂✋🏻

    • مجتبی آستانه
      مجتبی آستانه | 2 هفته قبل

      سلام صبح شما بخیر.

  • hypomaniac
    hypomaniac | 2 هفته قبل

    یه تنه دارن گل میزنن به کشور 😀✋🏻

مطالب پیشنهادی