ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ai0
هوش مصنوعی

اولین توافق بین‌المللی ایمن‌سازی هوش مصنوعی رونمایی شد: امضا توسط 18 کشور جهان

این توافق اطمینان می‌یابد که سیستم‌های هوش مصنوعی ایمن باشند و برای سوءاستفاده از مردم استفاده نشوند.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰

ایالات‌متحده، بریتانیا و بیش از ده کشور جهان روز 27 نوامبر (6 آذرماه)، اولین توافق بین‌المللی 20 صفحه‌ای در مورد امنیت هوش مصنوعی را رونمایی و امضا کردند.

این توافق‌نامه غیر‌الزام‌آور توسط 18 کشور جهان امضا شده است. محتوای اصلی آن می‌گوید شرکت‌ها باید هوش مصنوعی را به‌شکلی توسعه دهند که از عموم در برابر سوءاستفاده محافظت کند.

در این سند 20 صفحه‌ای که روز گذشته رونمایی شد، 18 کشور توافق کردند که شرکت‌های طراحی هوش مصنوعی باید این ابزارها را به‌گونه‌ای توسعه دهند که مشتریان و عموم مردم را از سوءاستفاده در امان نگه دارند.

ایالات‌متحده، بریتانیا و ده‌ها کشور اولین سند ایمن‌سازی هوش مصنوعی را امضا کردند

همان‌طور که گفته شد، این توافق‌نامه غیرالزام‌آور است و عمدتاً شامل توصیه‌های عمومی مانند نظارت بر سیستم‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از سوءاستفاده، محافظت از داده‌ها در برابر دستکاری و بررسی تأمین‌کنندگان نرم‌افزار می‌شود. بااین‌حال، «جن ایسترلی»، مدیر آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات‌متحده، می‌گوید امضای این توافق‌نامه توسط کشورهای مختلف موضوعی مهم است و نشان می‌دهد که کشورها به ایمن‌سازی هوش مصنوعی اهمیت داده و آن را در اولویت خود قرار می‌دهند.

ایسترلی می‌گوید مهم‌ترین موضوعی که در مرحله طراحی و توسعه هوش مصنوعی باید مورد‌توجه قرار گیرد، امنیت است. ارائه قابلیت‌های جدید به بازار همراه با ویژگی‌هایی که در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کند باید با امنیت کاربران نیز همراه باشد.

بریتانیا اواخر ماه گذشته میلادی نشستی در مورد هوش مصنوعی برگزار کرد. این توافق می‌تواند توجه کشورهای جهان به امنیت هوش مصنوعی را متمرکز کند. موضوع امنیت به‌صورت فزاینده‌ای در صنعت و در جامعه احساس می‌شود.

علاوه بر ایالات‌متحده و بریتانیا، 18 کشوری که این دستورالعمل جدید را امضا کرده‌اند ازجمله آلمان، ایتالیا، جمهوری چک، استونی، لهستان، استرالیا، شیلی، نیجریه و سنگاپور هستند. در این توافق‌نامه، چهارچوبی در مورد چگونگی جلوگیری از استفاده فناوری هوش مصنوعی توسط هکرها وجود دارد و شامل توصیه‌هایی درزمینه انتشار مدل‌ها پس از آزمایش‌های امنیتی مناسب است.

ظهور هوش مصنوعی نگرانی‌های زیادی ایجاد کرده که چنین توافق‌نامه‌هایی سعی می‌کنند این نگرانی‌ها را به حداقل برسانند.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی