ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

اپل، گوگل و غول‌های فناوری برای توسعه هوش مصنوعی مسئولانه متحد می‌شوند

این گروه روی توسعه دستورالعمل‌هایی برای «تیم قرمز، ارزیابی قابلیت‌ها، مدیریت ریسک، ایمنی و امنیت و واترمارک‌کردن محتوای ساخته‌شده» تمرکز خواهد داشت.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰

مجموعه کاملی از غول‌های فناوری (در مجموع 200 شرکت) که شامل مواردی از جمله متا، گوگل، مایکروسافت و اپل می‌شوند، برای پیشبرد شیوه‌های هوش‌مصنوعی مسئولانه به کنسرسیوم مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی ایالات متحده (AISIC) پیوسته‌اند. «جینا ریموندو»، وزیر بازرگانی ایالات متحده ضمن معرفی اعضای جدید AISIC، اعلام کرد که آن‌ها موظف به انجام اقداماتی هستند که در فرمان اجرایی فراگیر رئیس جمهور «جو بایدن» در مورد هوش مصنوعی به آن‌ها اشاره شده است.

براساس گزارش انگجت، ریموندو در بیانیه خود گفت:

«دولت ایالات متحده نقش مهمی در تعیین استانداردها و توسعه ابزارهای موردنیاز برای کاهش خطرات و استفاده از پتانسیل عظیم هوش مصنوعی دارد.»

فرمان اجرایی بایدن در مورد هوش مصنوعی مسئولانه

فرمان اجرایی بایدن که ماه اکتبر اعلام شد، بسیار گسترده بود، بنابراین این کنسرسیوم روی توسعه دستورالعمل‌هایی برای «تیم قرمز، ارزیابی قابلیت‌ها، مدیریت ریسک، ایمنی و امنیت و واترمارک‌کردن محتوای ساخته‌شده» تمرکز خواهد داشت.

یکی از جنبه‌های مهم دستور اصلی بایدن، مشخص‌کردن محتوای ساخته‌شده با هوش‌مصنوعی از طریق واترمارک است. اعضای این کنسرسیوم دستورالعمل‌ها و اقداماتی را توسعه خواهند داشت تا اطمینان پیدا کنند که کاربران بتوانند به‌راحتی محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی را شناسایی کنند. این امر به نوبه خود می‌تواند باعث کاهش دیپ‌فیک و انتشار اطلاعات نادرست شود. در همین زمینه، OpenAI نیز به تازگی اعلام کرده بود که برای تشخیص محتواهای ساختگی، به تصاویر DALL-E 3 واترمارک اضافه می‌کند. چین نیز قصد دارد استفاده از واترمارک روی محتواهای ساخته‌شده با هوش مصنوعی را اجباری کند.

در نهایت باید به این نکته اشاره کرد که کار این کنسرسیوم به‌تازگی آغاز شده است و وزارت بازرگانی می‌گوید که این کنسرسیوم بزرگ‌ترین مجموعه تیم‌های آزمایش و ارزیابی در جهان خواهد بود. لیست کامل شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم هستند را از طریق این لینک می‌توانید بررسی کنید.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی