ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

مدیرعامل گوگل خطرات هوش مصنوعی را به تغییرات آب‌و‌هوایی تشبیه کرد

ساندار پیچای می‌گوید اگر هو‌ش مصنوعی در یک کشور اشتباه کند، می‌تواند سایر کشورها را نیز تحت تأثیر خود قرار دهد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، هوش مصنوعی را به تغییرات آب‌و‌هوایی تشبیه کرد که در سراسر جهان تکثیر می‌شود و مردم جهان مسئولیت ایجاد تدابیر محافظتی در برابر آن را بر عهده دارند. پیچای در صحبت‌های خود درباره خطرات هو‌ش مصنوعی برای تمام کشورهای جهان صحبت کرد و گفت به همین دلیل وجود یک قانون اساسی بسیار ضروری است.

در اجلاس سازمان همکاری‌های اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) که روز پنجشنبه در سان‌فرانسیسکو برگزار شد، «امیلی چانگ»، گزارشگر بلومبرگ، از پیچای سؤال کرد که چگونه می‌توان به یک اتفاق‌نظر جهانی در مورد «مقررات هوش مصنو‌عی» دست پیدا کرد.

پیچای در پاسخ گفت که هوش مصنوعی «تکثیر خواهد یافت» و «پیشرفت‌های هو‌ش مصنوعی به تمام کشورها خواهد رسید و طبیعتاً این فناوری چیزی است که فکر نمی‌کنم بتوان ایمنی یک‌جانبه‌ای در آن داشت.» او در ادامه می‌گوید که اگر هو‌ش مصنوعی در یک کشور اشتباه کند، می‌تواند سایر کشورها را نیز تحت تأثیر خود قرار دهد.

خطرات هوش مصنوعی و شباهت آن به تغییرات آب‌و‌هوا

پیچای می‌گوید:

«از برخی جهات، این فناوری مانند تغییرات آب‌و‌هوا و سیاره است. همه ما یک سیاره مشترک داریم و فکر می‌کنم این امر برای هوش مصنوعی نیز صدق می‌کند. به همین دلیل است که باید ساخت چهارچوب‌ها را در سطح جهانی آغاز کنیم.»

پیچای در ادامه صحبت‌های خود درباره مسئولیت مشترک کشورهای جهان برای ایجاد یک چهارچوب مشخص در قبال هوش مصنوعی صحبت کرد؛ چیزی که او طی ماه‌های گذشته نیز نسبت به آن هشدار داده بود. مدیرعامل گوگل همچنین اعلام کرد که نشانه‌هایی از پیشرفت این گفت‌وگوها وجود دارد و ازجمله آن‌ها به نشست سران G7 در اوایل سال جاری در ژاپن اشاره کرد. علاوه‌براین، «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «شی جین پینگ»، رئیس‌جمهور چین، اخیراً نشستی پیرامون موضوع هوش مصنو‌عی داشته‌اند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی