ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی گوگل در خبرگزاری‌ها
هوش مصنوعی

گوگل با خبرگزاری‌ها همکاری می‌کند؛ استفاده از هوش مصنوعی برای نوشتن مقالات

به‌نظر می‌رسد برخی خبرگزاری‌ها قرار است به‌صورت آزمایشی از هوش مصنوعی گوگل برای تولید محتوا استفاده کنند.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

گوگل ظاهراً می‌خواهد به ناشران اخبار و محتواهای متنی مستقل امکان دسترسی به یک پلتفرم بتای هوش مصنوعی مولد دهد. دراِزای این دسترسی، گوگل از این ناشران بازخوردهایی برای بهبود این هوش مصنوعی می‌خواهد. قرار است شرکت‌ها از این ابزار برای تولید مقدار مشخصی محتوا به‌مدت 12 ماه بهره ببرند. گوگل درباره گزارش حاضر گفته است که این هوش مصنوعی جایگزین روزنامه‌نگاران نخواهند شد.

براساس گزارش Adweek، به‌نظر می‌رسد که گوگل به چند ناشر مبالغی پرداخت می‌کند تا پلتفرم هوش مصنوعی جدید این شرکت را آزمایش کنند. هنوز مشخص نیست که این مبلغ چقدر است، اما مبلغی پنج‌رقمی در طول یک سال خواهد بود. ناشران باید از این ابزار برای انتشار 3 مطلب در روز استفاده کنند.

به‌نظر می‌رسد که این هوش مصنوعی بخشی از برنامه شش‌ساله گوگل به نام GNI باشد که پروژه‌های سواد رسانه‌ای، ابزارهای راستی‌آزمایی و سایر منابع را در خبرگزاری‌ها تأمین مالی می‌کند؛ اما حرکت به‌سمت ایجاد ابزارهای انتشاراتی هوش مصنوعی گامی جدید و احتمالاً بحث‌برانگیز برای این شرکت خواهد بود.

گوگل در بیانیه‌ای دراین‌باره به Adweek گفته است: «حدس‌وگمان‌ها مبنی بر اینکه این ابزار برای انتشار مجدد کار سایر رسانه‌ها خواهد بود، نادرست است. این ابزار آزمایشی به‌صورت مسئولانه طراحی شده تا به ناشران کوچک محلی کمک کند که با استفاده از محتوای اصلی منابع میزبان داده‌های عمومی مانند مراجع بهداشتی و دفاتر اطلاع‌رسانی دولتی، مطالبی با کیفیت بالا تولید کنند. این ابزارها جایگزینی برای روزنامه‌نگاران نخواهند بود.»

هوش مصنوعی جدید گوگل برای نوشتن مقالات در خبرگزاری‌ها

برنامه گوگل درحال‌حاضر تعداد انگشت‌شماری از ناشران کوچک را شامل می‌شود. نسخه بتای هوش مصنوعی این شرکت به ناشرانی که منابع کمتری دارند، این امکان را می‌دهد که مطالب برخی از سایت‌ها و رسانه‌های مطرح را گزینش کنند و سپس با خلاصه‌کردن و بازنویسی آن‌ها، مطلب تولید‌شده را به‌عنوان یک مقاله جدید در بخشی به نام «داشبورد پلاتینیوم» قرار دهند. پس از نگارش این متن توسط هوش مصنوعی، ویراستاران نیز آن را بازبینی می‌کنند. هدف گوگل از این کار، آزمایش این هوش مصنوعی مولد جدید است.

ناشرانی که در این برنامه گوگل شرکت می‌کنند، هر روز سه مطلب، هر هفته یک خبرنامه و هر ماه یک کمپین بازاریابی منتشر خواهند کرد. دقیقاً مشخص نیست که ناشران در این برنامه چقدر دستمزد می‌گیرند، اما به‌نظر می‌رسد که این مبلغ عددی پنج‌رقمی در سال باشد.

ناشران ظاهراً در این برنامه ملزم به افشای استفاده خود از هوش مصنوعی نیستند، همچنین وب‌سایت‌هایی که از محتوای آن‌ها برای نگارش مطالب جدید استفاده می‌شود، از این امر اطلاعی ندارند.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی