ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هواوی و تراشه های هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

هواوی ظاهراً به تولید تراشه‌های هوش مصنوعی نسبت به سری میت 60 اولویت می‌دهد

به‌نظر می‌رسد که هواوی تمرکز خود را روی توسعه هوش مصنوعی گذاشته است و قصد دارد تولید سری میت 60 را کاهش می‌دهد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۰

افزایش تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی و محدودیت‌های دیگر، هواوی را وادار کرده است که تولید گوشی‌های میت 60 را کاهش دهد. منابع آگاه گفته‌اند که هواوی از یک مرکز برای تولید تراشه‌های هوش مصنوعی Ascend و تراشه‌های موبایل Kirin استفاده می‌کند و به‌نظر می‌رسد که غول فناوری چینی تولید تراشه‌های هوش مصنوعی را در اولویت قرار داده است.

براساس گزارش رویترز، با افزایش رقابت جهانی بر سر توسعه هوش مصنوعی‌های قدرتمندتر و از سویی تحریم‌های فزاینده آمریکا، هواوی تمرکز خود را بیشتر روی تولید تراشه‌های هوش مصنوعی Ascend می‌گذارد. این شرکت درحالی این تصمیم را گرفته که برای اولین‌بار طی سه سال گذشته، بیشترین میزان فروش گوشی‌های هوشمند را از آن خود کرده است.

هواوی و تراشه‌‌های هوش مصنوعی

تمرکز هواوی بر تولید تراشه‌های هوش مصنوعی

با توجه به اینکه حدود 90 درصد بازار تراشه‌های هوش مصنوعی در اختیار شرکت آمریکایی انویدیا است، تحریم‌های گسترده ایالات‌متحده باعث شده که چین به‌سمت ساخت تراشه‌های داخلی برود. اکنون تراشه Ascend 910B رقیب اصلی تراشه هوش مصنوعی انویدیا در چین محسوب می‌شود. هواوی ظاهراً می‌خواهد تولید تراشه‌های Ascend را نسبت به تراشه‌های Kirin در اولویت قرار دهد و به همین دلیل تولید گوشی‌های هوشمند میت 60 کمتر خواهد شد. البته هنوز مشخص نیست که هواوی چه زمانی می‌خواهد این تصمیم را عملی کند.

به‌طور کلی، هواوی اطلاعات دقیقی از ساخت این تراشه‌ها منتشر نکرده است؛ پیش‌ازاین‌ نیز این شرکت در سکوت خبری تراشه‌های گوشی‌های هوشمند خود را ساخت و با عرضه آن‌ها مقامات آمریکایی را شگفت‌زده کرد؛ مخصوصاً زمانی که این شرکت اعلام کرد که توانسته است گوشی‌های خود را به فناوری 5G مجهز کند.

هواوی همراه با بزرگ‌ترین سازنده تراشه‌های چین، یعنی شرکت SMIC، توانست به این پیشرفت‌ها دست پیدا کند. البته با توجه به موانع آمریکا برای صادرات دستگاه‌های لیتوگرافی فرابنفش، فرایند ساخت این تراشه‌ها پرزحمت‌تر و پرهزینه‌تر شده است و احتمالاً بازدهی کمتری داشته باشند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی