دادگاه عالی بریتانیا: اختراعات هوش مصنوعی نمیتوانند بهعنوان پتنت درنظر گرفته شوند
اداره مالکیت فکری بریتانیا دو اختراعی که با سیستم هوش مصنوعی به نتیجه رسیده بودند را بهعنوان اختراع ثبت نکرد.
اداره مالکیت فکری بریتانیا دو اختراعی که با سیستم هوش مصنوعی به نتیجه رسیده بودند را بهعنوان اختراع ثبت نکرد. این اداره میگوید مخترع باید انسان یا یک شرکت باشد و هوش مصنوعی نمیتواند چنین جایگاهی داشته باشد.
«استفان تالر»، محقق کامپیوتر دو حق اختراع داشت که با سیستم هوش مصنوعی آن را پیش برده بود. وی برای ثبت درخواست حق اختراع ابتدا در آمریکا اقدام کرده بود ولی دیوان عالی ایالات متحده با درهواست وی موافقت نکرده بود. سپس اداره مالکیت فکری بریتانیا نیز رویکرد مشابهی را در پیش گرفت و درخواست وی را رد کرد.
این محقق کامپیوتر در دادگاه حاضر شد تا بتواند برای اختراعی که با سیستم هوش مصنوعی ساخته بود، حق ثبت اختراع بگیرد ولی دادگاه درخواست وی را رد کرد.
اداره مالیکت فکری بریتانیا: هوش مصنوعی نمیتواند صاحب اختراع باشد
دادگاه عالی بریتانیا میگوید در حال حاضر و براساس قوانین فعلی، حق اختراع نمیتواند به هوش مصنوعی تعلق بگیرد. همانطور که گفته شد اداره مالکیت ذهنی بریتانیا معتقد است که مخترع باید انسان یا شرکت باشد و نمیتواند سیستم هوش مصنوعی باشد. به همین دلیل با درخواست تالر مخالفت کرده است.
این محقق کامپیوتر ولی به نظر اداره مالکیت فکری بریتانیا موافق نبوده و به دادگاه مراجعه کرده است و درنهایت دادگاه نیز درخواست وی را رد کرده است و تأیید کرده که محترع باید انسان باشد.
این محقق کامپیوتر درنهایت درخواست تجدیدنظر داد و به سراغ دیوان عالی بریتانیا رفت. اما درنهایت روز چهارشنبه دادگاه نیز با اجماع درخواست تجدید نظر وی را براساس قوانین فعلی حق اختراع انگلستان که مخترع باید انسان باشد، رد کرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.