ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نجوم و فضا

تصویر روز ناسا: AR 3664 در لبه خورشید

اگرچه اکنون تابش‌ها به‌گونه‌ای چرخیده‌اند که روبه‌روی زمین قرار بگیرند، اما ذرات AR 3664 شفق‌های زمینی بیشتری ایجاد خواهند کرد.

صبا سلوکی
نوشته شده توسط صبا سلوکی | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۱:۳۰

منطقه فعال هیولایی که شفق‌های قطبی اخیر را ایجاد کرده است، وقتی در لبه خورشید بود چگونه بود؟ آنجا AR 3664 ساختار سه.بعدی خود را بهتر نشان می‌داد.

در تصویر روز ناسا چه می‌بینیم؟

در تصویر، یک برجستگی خورشیدی چندشاخه بزرگ ثبت شده است که از ناحیه لکه‌های خورشیدی پر هرج و مرج AR 3664 به فضا امتداد می‌یابد. این تنها نمونه‌ای از ابرهای ذراتی است که از این منطقه خشن خورشیدی به بیرون پرتاب می‌شوند.

3664

زمین به‌راحتی می‌تواند زیر این برجستگی طولانی‌مدت قرار گیرد. تصویر دو روز پیش از این منطقه دائماً درحال تغییر گرفته‌ شده‌ است.

دیروز، قوی‌ترین شراره خورشیدی در چند سال اخیر بیرون رانده‌ شد؛ انفجاری که در کلاس X بالا طبقه‌بندی شده‌ است. نور فرابنفش ناشی از آن شعله، به سرعت به جو زمین برخورد کرد و باعث خاموشی امواج کوتاه رادیویی در سراسر آمریکای شمالی و جنوبی شد.

اگرچه اکنون تابش‌ها به‌گونه‌ای چرخیده‌اند که روبه‌روی زمین قرار بگیرند، اما ذرات AR 3664 و پس از آن پرتاب‌های جرمی تاجی (CMEs) ممکن است همچنان خطوط میدان مغناطیسی منحنی را در سراسر منظومه شمسی داخلی دنبال کنند و شفق‌های زمینی بیشتری ایجاد کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی