ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
نظرات باراک اوباما درباره موجودات فرازمینی
نجوم و فضا

رئیس‌جمهور اسبق آمریکا: موجودات فرازمینی واقعی هستند، اما من آنها را ندیده‌ام

«باراک اوباما» شایعات درباره نگهداری بیگانه‌ها در منطقه ۵۱ را رد می‌کند.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۱

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

«باراک اوباما»، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، در گفت‌وگویی تازه اعلام کرد که به وجود موجودات فرازمینی باور دارد، اما خودش هرگز آنها را ندیده است. او این اظهارات را در یک پادکست و در پاسخ به پرسشی درباره فرازمینی‌ها مطرح کرد.

اوباما در گفت‌وگو با Brian Tyler Cohen درباره موجودات فرازمینی گفت: «واقعی‌اند، اما من آنها را ندیده‌ام‌.» او توضیح بیشتری درباره منظورش از «واقعی‌بودن» ارائه نکرد و در ادامه هم پرسش تکمیلی در این‌باره مطرح نشد، اما تلاش کرد برخی نظریه‌های رایج توطئه را رد کند.

او تأکید کرد که موجودات فضایی در «منطقه ۵۱» نگهداری نمی‌شوند و گفت:

«هیچ پایگاه زیرزمینی‌ای در کار نیست، مگر اینکه یک توطئه بزرگ وجود داشته باشد و آن را حتی از رئیس‌جمهور آمریکا هم پنهان کرده باشند.»

نظرات باراک اوباما درباره موجودات فرازمینی

منطقه ۵۱ یک پایگاه فوق‌محرمانه نیروی هوایی آمریکا در نوادا است که سال‌هاست در کانون توجه نظریه‌پردازان توطئه قرار دارد؛ افرادی که باور دارند دولت آمریکا بقایای سفینه‌ها و اجساد موجودات فضایی را در آنجا مخفی کرده است.

نظرات باراک اوباما درباره موجودات فرازمینی

این نخستین‌بار نیست که اوباما درباره موجودات فضایی صحبت می‌کند. او در سال ۲۰۲۱ در گفت‌وگو با «جیمز کوردن» با لحنی طنزآمیز گفته بود: «وقتی پای موجودات فضایی در میان باشد، بعضی چیزها را نمی‌توانم روی آنتن بگویم.» با‌این‌حال، او همان زمان تأیید کرد که مشاهدات پدیده‌های هوایی ناشناس واقعی هستند و دولت آمریکا توضیح روشنی برای منشأ یا الگوهای پروازی آنها ندارد. او گفته بود: «آنچه واقعاً درست است این است که فیلم‌ها و اسنادی از اشیای پرنده وجود دارد که دقیقاً نمی‌دانیم چه هستند.»

نظرات باراک اوباما درباره موجودات فرازمینی

در سال‌های اخیر، علاقه عمومی به موضوع تماس احتمالی موجودات فضایی با زمین افزایش یافته؛ به‌ویژه پس از انتشار اسناد دولتی و ویدیوهایی از مشاهده پرنده‌های ناشناس. از جمله، تصاویری راداری که گفته می‌شود ۱۳ سال پیش توسط پهپادهای نیروی هوایی آمریکا ثبت شده و اشیایی ناشناس را در آسمان خاورمیانه نشان می‌دهد.

پنتاگون همچنین در سال ۲۰۲۱ سه ویدیوی غیرمحرمانه از نیروی دریایی آمریکا منتشر کرد که در آنها اشیایی عجیب با سرعت بالا در آسمان دیده می‌شوند و واکنش متحیرانه نظامیان شنیده می‌شود. در یکی از این ویدیوها، یک پدیده ناشناس در خلاف جهت باد درحال چرخش دیده می‌شود. این ویدیوها باعث ایجاد فرضیه‌های مختلفی شده است؛ برخی فرضیه‌ها حتی از مهندسی معکوس سفینه‌های فضایی، توسعه سلاح‌های بین‌کهکشانی، سفر در زمان یا کنترل آب‌وهوا سخن می‌گویند.

آزاد کبیری
آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ زبان‌شناسی‌ هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، از سرک‌کشیدن به گوشه‌وکنارِ تکنولوژی و علم هم لذت می‌برم. حدود ۱۵ سال از نگارش نخستین متن رسمی‌ام می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی