ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کپسول جدید بلو اوریجین
نجوم و فضا

بلو اوریجین کپسول جدید خود را برای اولین‌ بار به فضا پرتاب می‌کند

در این مأموریت کپسول جدید «RSS Kármán Line» برای اولین‌بار به فضا پرتاب خواهد شد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۰

شرکت هوافضای «جف بزوس»، بلو اوریجین، قصد دارد دوشنبه (16 مهرماه) مأموریت بدون سرنشین NS-27 خود را به فضا پرتاب کند. در این پرواز، اولین‌ بار است که کپسول جدید این شرکت به نام «RSS Kármán Line» به فضا پرتاب می‌شود. البته هیچ فردی در مأموریت NS-27 حضور نخواهد داشت و این راکت صرفاً حاوی چند محموله تحقیقاتی است.

براساس گزارش ورج، مأموریت NS-27 راکت نیو شپرد بلو اوریجین همراه کپسول جدید RSS Kármán Line دوشنبه ساعت 16:30 به وقت ایران پرتاب می‌شود. در این مأموریت، 2 حسگر LIDAR به فضا فرستاده می‌شود که برای توسعه فرودگرهای ماه این شرکت استفاده می‌شوند.

پرتاب کپسول جدید بلو اوریجین

NS-27، همان‌طور که از نام آن پیداست، بیست‌وهفتمین مأموریت راکت نیو شپرد خواهد بود. 8 پرواز از 26 پرواز این راکت تابه‌امروز با خدمه انجام شده و می‌تواند در هر پرواز حداکثر 6 نفر را به فضا بفرستد. بلو اوریجین می‌گوید ظرفیت پروازی بالای این راکت برای پاسخگویی بهتر به تقاضای روبه‌رشد مشتریان طراحی شده است.

کپسول جدید بلو اوریجین

این شرکت رقابتی جدی با اسپیس‌ایکس دارد و مدیرعامل این شرکت، «دیو لیمپ» (Dave Limp)، در مصاحبه‌ای بر نیاز به افزایش قابلیت‌های تولید تأکید داشت. لیمپ گفت تا پایان سال جاری میلادی، این شرکت قصد دارد تقریباً در هفته یک موتور تولید کند. او اذعان کرد بااینکه ممکن است دقیقاً به این هدف نرسند، می‌کوشند تا زمان تولید را کمتر از 10 روز نگه دارند.

ماه نوامبر نیز بلو اوریجین قرار است راکت New Glenn را به فضا پرتاب کند. چند روز قبل نیز اولین آزمایش احتراق داغ مرحله دوم راکت نیو گلن با موفقیت انجام شد. نیو گلن در اولین مأموریت خود پلتفرم مداری Blue Ring جدید این شرکت را به فضا خواهد برد. این شرکت ادعا می‌کند این راکت می‌تواند 45 هزار کیلوگرم را به مدار پایینی زمین برساند که تقریباً دوبرابر ظرفیت فالکون 9 اسپیس‌ایکس است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی