ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

راهنمای خرید

تحلیل قیمت تتر در هفته‌های اخیر

در روند تتر چه خبر است؟ چه آینده‌ای در کوتتاه مدت و بلند مدت برای این استیبل کوین برقرار است و در هفته‌های اخیر بیشتر تحت تاثیر چه عواملی قرار گرفته است؟ در هفته‌های اخیر، ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۴:۱۵

در روند تتر چه خبر است؟ چه آینده‌ای در کوتتاه مدت و بلند مدت برای این استیبل کوین برقرار است و در هفته‌های اخیر بیشتر تحت تاثیر چه عواملی قرار گرفته است؟ در هفته‌های اخیر، نوسانات بازار ارز دوباره توجه بسیاری از فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده است. با پیچیده‌تر شدن شرایط سیاسی و اقتصادی داخلی و خارجی، دلار آمریکا بار دیگر به یکی از شاخص‌ترین محرک‌های روانی و مالی در بازار ایران تبدیل شده است. شروع مذاکرات هسته‌ای در هفته‌های اخیر از یک طرف و عوامل اقتصادی داخلی از طرف دیگر ذهن کاربران و معامله‌گران تتر را به خود مشغول کرده و ابهامی بزرگ برای آینده قیمت این ارز ایجاد کرده‌اند.

با توجه به اینکه قیمت تتر که به‌عنوان نسخه دیجیتالی دلار در بازا ایران شناخته می‌شود، تقریباً هم‌راستا با نرخ آزاد دلار دچار افت‌وخیز می‌شود، تحلیل دلار نقطه روشنی درباره شرایط قیمت این استیبل کوین در بازار ایران ایجاد خواهد کرد. همچنین تحلیل رفتار قیمت تتر در روزها و هفته‌های گذشته، می‌تواند دید بهتری درباره جهت‌گیری بازار، میزان تقاضای دلاری در بستر رمزارز و انتظارات تورمی در جامعه به ما بدهد. در ادامه این روند را به دقت مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

تتر تحت تاثیر اخبار سیاسی و فاندامنتالی

تتر به‌عنوان یک استیبل‌کوین مبتنی بر دلار آمریکا، ذاتاً نباید نوسان قیمتی شدیدی داشته باشد؛ اما در بازار ایران، قیمت تتر به‌طور مستقیم از نرخ دلار آزاد تأثیر می‌پذیرد. از آن‌جا که نرخ دلار در ایران به شدت به اخبار سیاسی، تحریم‌ها، مذاکرات بین‌المللی و سیاست‌های ارزی داخلی وابسته است، قیمت تتر نیز به‌شدت نسبت به این اخبار واکنش نشان می‌دهد.

برای مثال، اخبار مربوط به مذاکرات هسته‌ای، تغییر در روابط ایران با کشورهای غربی، یا اظهارنظرهای مقامات سیاسی درباره دلار، می‌توانند در عرض چند ساعت باعث نوسان قیمت تتر شوند. در هفته‌های اخیر شدت این اخبار بیشتر هم شده است. در حال حاضر مذاکرات هسته‌ای به عنوان مهم‌ترین خبر تاثیرگذار روی قیمت تتر در کوتاه مدت و تورم داخلی و چاپ پول به عنوان مهمتیرن خبر فاندامنتالی موثر بر قمیت تتر در بلندمدت مهمترین عواملی هستند که برای ارزیابی قمیت تتر باید مورد بررسی قرار گیرند.

تحلیل فاندامنتالی تتر در کوتاه مدت و بلندمدت

با توجه به تحلیلی که در بند قبل داشتیم، عملا جامعه معامله‌گران ایرانی تتر منتظر نتایج حاصل از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا برای تعیین سرنوشت تتر در کوتاه مدت هستند. در کوتاه مدت مهمترین خبری که می‌تواند روی قیمت تتر تاثیر داشته باشد، همین مذاکرات هست. بررسی شرایط و جوانب تا این لحظه که در حال تدوین این مقاله هستیم، نشان از این دارد که دو طرف به توافق نهایی نزدیک هستند و این موضوع می‌تواند عاملی برای سقوط قیمت تتر در کوتاه مدت باشد.

اما در بلند مدت شرایط کاملا متفاوت است. نرخ تورم بالا، چاپ پول، کمبود نقدینگی و کسری بودجه همگی نقاط ضعف اقتصادی ایران را تشکیل داشته و به عنوان عاملی باعث روند افزایش قیمت تتر در بلندمدت عمل خواهند کرد. با این تضاد عملا می‌توانیم در کوتاه مدت روند تتر را نزولی و در بلندمدت آن را صعودی در نظر بگیریم. البته از میان رفتن تحریم‌ها عاملی است که نرخ رشد تتر در بلندمدت کمتر از انتظارات قبلی باشد.

تحلیل تکنیکال تتر

نمودار تتر در تایم فریم هفتگی به وضوح نشان از این دارد که این ارز در بازار ایران دائما در روند صعودی قرار داشته و فقط در برهه‌هایی اصلاح قیمتی را تجربه کرده است. کانال صعودی ترسیم شده رفتار قیمت تتر را نشان می‌دهد. دقیقا مطابق با همین شرایط، در وضعیت کنونی قیمت تتر در یکی از اصلاح‌های قیمتی خود قرار گرفته است.

البته هنوز فاصله زیادی تا رسیدن قیمت به کف کانال صعودی برای تتر وجود دارد. قیمت حدودی 70 تا 75 هزار تومان بسته به شرایط و زمان رسیدن قمیت به کف کانال، می‌توانند کف اصلی روند اصلاحی قیمت تتر در کوتاه مدت باشند. اما در بلندمدت همچنان روند این ارز صعودی است.

سناریو صعودی و نزولی تتر در سال پیش رو

برای یکی دو ماه نزدیک احتمالا می‌توانیم وضعیت آرامی را برای تتر در نظر بگیریم. قیمت این ارز در بازه زمانی یکی دو ماهه می‌تواند با نوسانات کم و حتی نزول مختصری همراه باشد. در بلنمدت اما همچنین به شرایط اقتصاد داخلی وابسته بوده و به نظر نمی‌توان در بازه زمانی یک ساله انتظار رشد اقتصادی خاصی را برای کشور متصور بود. از این رو دیدگاه بلندمدت تتر همچنان صعودی است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی