
خودروسازان چینی ممکن است بر اثر فشار دولتی، ناچار به ادغام شوند
در آینده نزدیک، ممکن است شاهد ادغام خودروسازان چینی شناختهشده با یکدیگر باشیم.

دولت چین خودروسازان بزرگ این کشور را تحت فشار قرار داده تا با یکدیگر ادغام شوند؛ در آینده نزدیک، ممکن است شاهد ادغام خودروسازان چینی شناختهشده باشیم. نخستین شرکتهایی که ممکن است در آینده ادغام شوند، چانگان و دانگ فنگاند. دلیل این موضوع کندی برخی خودروسازان دولتی چین در زمینه توسعه خودروهای برقی اعلام شده است. چین میخواهد بزرگترین تولیدکننده خودروهای برقی جهان باشد.
در بازار خودرو چین، صدها برند که اکثر آنها دولتیاند، با هم رقابت میکنند. درعینحال، شرکتهایی همچون تویوتا و فولکس واگن نیز چند سرمایهگذاری مشترک را در این کشور اداره میکنند و مدلهای مشابه خودروهای یکسان تولید میکنند. اکنون دولت چین تصمیم گرفته این رویکرد را سادهتر کند. خودروسازان چینی با حمایت دولت که نقش کلیدی در بازار خودرو این کشور دارند، با هم ادغام خواهند شد. هدف این ادغام افزایش کارایی، کاهش چندگانگی و تسریع روند تغییر کشور بهسمت خودروهای الکتریکی است.
خودروسازان چینی دولتی از خصوصیها بزرگتر میشوند!
نایب رئیس کمیسیون نظارت و اداره داراییهای دولتی شورای دولت چین در جریان رویدادی، از خودروسازان دولتی این کشور خواست عملیات تجاری خود را بازسازی و تنظیم کنند. دولت چین از خودروسازهای دولتی و بزرگ این کشور میخواهد منابع توسعه و تولید را تجمیع کنند تا شرکتها رقابتیتر از قبل شوند. در واقع، دولت چین میخواهد برندهای دولتی را به اندازه خودروسازهای خصوصی قدرتمند تقویت کند. کمیسیون نظارت و اداره داراییهای دولتی شورای دولت چین بر 100 شرکت دولتی خودروسازی چینی نظارت دارد؛ مانند این شرکتها میتوان به چونگ کینگ، چانگان، دانگ فنگ و گروه فاو.

خبرگزاری ساوت چاینا مورنینگ ماه فوریه گزارش داد دولت چین در نظر دارد دانگ فنگ و چانگان را تحت نظارت یک هلدینگ قرار دهد. درصورتیکه این اتفاق بیفتد، هلدینگ مشترک چانگان و دانگ فنگ از بیوای دی بزرگتر خواهد شد و لقب بزرگترین تولیدکننده خودروهای برقی چین را از آن خود میکند. به نظر میرسد این همان تغییری است که دولت چین برای آن برنامهریزی کرده است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.