ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کریستین ون کونیگزگ
اخبار خودرو

کریستین ون کونیگزگ با تویوتا به محل کار خود می‌رود

کریستین ون کونیگزگ ابرخودروهایی می‌سازد که مرزهای مهندسی را کنار می‌زنند اما او هم مثل مردم با خودروی شخصی به محل کارش می‌رود.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۰

اگرچه «کریستین ون کونیگزگ» ابرخودروهایی می‌سازد که مرزهای مهندسی صنعت خودرو را کنار می‌زنند اما او هم مثل بیشتر مردم با خودروی شخصی به محل کارش می‌رود. شاید فکر کنید او از یکی از ساخته‌هایش برای رفتن به محل کار استفاده می‌کند اما پست تازه او در اینستاگرام نشان می‌دهد مدیرعامل کونیگزگ با تویوتا GR یاریس رفت‌وآمد می‌کند.

تویوتا یاریس GR، خودرو محبوب کریستین ون کونیگزگ

تویوتا مدل یاریس یا تیپ GR را در ایالات متحده عرضه نمی‌کند. این هاچ‌بک کوچک از موتور 1.6 لیتری توربوشارژ سه‌سیلندر بهره می‌برد که قدرت 280 اسب بخار و گشتاور 288 نیوتن متر تولید می‌کند.

ابتدای این ویدیو کریستین ون کونیگزگ می‌گوید: «جنون سه‌سیلندر اول صبح» که بهترین تعریف برای شروع یک روز با خودروی توربوشارژ مجهز به گیربکس شش‌سرعته دستی است. این ویدیو کونیگزگ را درحال رانندگی به‌سمت شرکت و ورود به آنجا نشان می‌دهد.

عجیب است که مغز متفکر سازنده برخی سریع‌ترین و قدرتمندترین ابرخودروهای جهان با تویوتا سر کار می‌رود. اما این اولین باری نیست که کونیگزگ را پشت فرمان خودروی خاص ژاپنی می‌بینیم. او در سال‌های دانشجویی خود با مزدا MX-5 رفت‌وآمد می‌کرد که سال 2019 سال‌ها پس از فروشش آن را دوباره خریداری کرد.

کریستین ون کونیگزگ

شرکت سوئدی کونیگزگ سال 1994 بنیان نهاده شد و نخستین محصول این برند سال 2006 با نام کونیگزگ سی‌سی‌اکس روانه بازار شد. خودروهای کونیگزگ معمولی دست‌سازند و شتاب فوق‌العاده بالایی دارند. همچنین به‌دلیل نداشتن تجهیزات محدودکننده ایمنی، بیشتر این خودروها امکان تردد در جاده‌های عمومی را ندارند. یکی از جدیدترین محصولات این شرکت کونیگزگ جمرا نام دارد که شتاب صفرتاصد آن 1.9 ثانیه است. همچنین کونیگزگ جسکو که محصول تازه این شرکت محسوب می‌شود، می‌تواند با سرعت 500 کیلومتربرساعت حرکت کند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی