ایران خودرو در تلاش است تا تولید پژو پارس را ادامه دهد
«علیمردان عظیمی»، مدیرعامل ایرانخودرو، در روز هشتم بهمنماه و طی مصاحبهای با خبرگزاری صداوسیما، از تلاش برای ادامه تولید پژو پارس خبر داد.
پژو پارس ازجمله خودروهای محبوب و پرفروش بازار ایران است. تولید و فروش این خودرو سود سرشاری را نصیب ایرانخودرو میکند، ازاینرو طبیعی است که شرکت خودروساز تمایلی به توقف تولید پژو پارس نداشته باشد. مدیرعامل ایرانخودرو نیز این گفته را تأیید کرده است.
«علیمردان عظیمی»، مدیرعامل ایرانخودرو، در روز هشتم بهمنماه و طی مصاحبهای با خبرگزاری صداوسیما، از تلاش برای ادامه تولید پژو پارس خبر داد. عظیمی در این مصاحبه اعلام کرد که ایرانخودرو به تعهدات خود برای پژو پارس عمل خواهد کرد. مجوز سازمان استاندارد برای تولید این خودرو تا پایان سال 1402 است. هماکنون ایرانخودرو درحال رایزنی با سازمان استاندارد است تا تولید این خودرو محبوب را در سال 1403 نیز ادامه دهد.
خودروهای جایگزین پس از توقف تولید پژو پارس چه هستند؟
درصورتیکه سازمان استاندارد با ادامه تولید پژو پارس موافقت نکند، ایرانخودرو محصولات جایگزین را برای پرکردن جای خالی آن درنظر گرفته است. سورن پلاس و دنا پلاس، خودروهای جایگزین پژو پارس خواهند بود. بنابراین متقاضیان سامانه یکپارچه که خواهان تحویل پژو پارس بودند و موعد تحویل خودرو آنها سال 1403 اعلام شده است، درصورت عدم تولید این خودرو باید منتظر تحویل سورن پلاس یا دنا پلاس باشند. البته ایرانخودرو پیشازاین نیز سورن پلاس XU7P را بهعنوان جایگزین پژو پارس معرفی کرده بود.
سورن پلاس XU7P را میتوان نسخه بهینهای از سمند LX معروف دانست که تولید آن در سال 1401 متوقف شد. تمامی خودروهای یادشده یعنی سمند LX، سورن پلاس XU7P، دنا پلاس و پژو پارس براساس یک پلتفرم شکل گرفتهاند. همچنین بهجز دنا پلاس، سایر این خودروها با پیشرانه XU7 یا XU7P به تولید رسیدهاند. درنتیجه جایگزینی آنها برای خطوط تولید ایرانخودرو دشواری چندانی نخواهد داشت. این خودروها از نظر عملکرد فنی نیز به یکدیگر شبیه هستند؛ هرچند در بخش امکانات رفاهی و ایمنی تفاوتهایی میان آنها وجود دارد. البته امکان ادامه مونتاژ پژو پارس با امکانات ایمنی جدید نیز برای ایرانخودرو میسر است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.