ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تویوتا راو ۴ تک‌ دیفرانسیل
اخبار خودرو

تویوتا راو ۴ تک دیفرانسیل با نگین تندیس الماس به ایران می‌آید

تویوتا راو ۴ جدید به یک موتور دولیتری تنفس طبیعی با قدرت ۱۷۱ اسب بخار و گشتاور ۲۰۶ نیوتن متر مجهز است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۲۰:۳۰

شرکت نگین تندیس الماس که در عرصه واردات محصولات تویوتا فعالیت می‌کند، در بیست‌و‌دومین نمایشگاه بین‌المللی خودرو شیراز ۱۴۰۴ از تویوتا راو ۴ تک‌ دیفرانسیل رونمایی کرد. این خودرو به‌زودی در بازار ایران عرضه خواهد شد. این خودرو گزینه‌ای محبوب و معقول برای مشتریان عادی خواهد بود و به رقیبی برای کراس‌اوورهای چینی تبدیل می‌شود.

تویوتا راو ۴ یکی از محبوب‌ترین کراس‌اوورهای ژاپنی با کیفیت عالی و ماندگاری بالاست. شرکت نگین تندیس الماس واردکننده محصولات شرکت تویوتا قصد دارد تویوتا راو ۴ تک‌دیفرانسیل را پس از معرفی در نمایشگاه خودرو شیراز در سامانه فروش خودروهای وارداتی عرضه کند. با‌توجه‌به ابلاغ آیین‌نامه واردات خودرو دولت، می‌توان به برگزاری مرحله جدید سامانه یکپارچه در آینده نزدیک امیدوار بود.

مشخصات فنی تویوتا راو ۴ تک‌ دیفرانسیل

تویوتا راو ۴ جدید به یک موتور دولیتری تنفس طبیعی با قدرت ۱۷۱ اسب بخار و گشتاور ۲۰۶ نیوتن متر مجهز است. خروجی این پیشرانه را جعبه‌دنده متغیر پیوسته ده‌سرعته به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. میانگین مصرف سوخت این شاسی‌بلند کم‌مصرف ۶.۵ لیتر به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر است.

تویوتا راو ۴ تک‌ دیفرانسیل

در محور جلوی این کراس‌اوور از تعلیق مک‌فرسون و در محور عقب آن از تعلیق دوجناغی استفاده شده است. بنابراین سرنشینان سواری نرم و راحتی را در این خودرو تجربه خواهند کرد.

فضای داخلی و امکانات

فضای داخلی راو ۴ جدید با استفاده از عناصر هندسی ساده طراحی شده است. کابین این مدل به لطف ارگونومی خوب و متریال باکیفیت، فضای جذاب و دلنشینی برای سرنشینان فراهم می‌کند.

ازجمله امکانات تویوتا راو ۴ جدید می‌توان به ۷ کیسه هوا، کنترل پایداری، پایش فشار باد تایرها، رادارخوان، ترمز اضطراری، هشدار برخورد از جلو، حالت‌های مختلف رانندگی، ترمز پارک برقی، دوربین ۳۶۰ درجه، کروز کنترل تطبیق‌پذیر، رادار تابلوخوان، استارت دکمه‌ای، چراغ‌های LED، سانروف برقی، آینه‌های جانبی برقی، نمایشگر لمسی سیستم چندرسانه‌ای، پشت‌آمپر دیجیتال، صندلی‌های جلوی برقی، تهویه اتوماتیک و… اشاره کرد.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی