خودروهای برگزیده سال 2016 به انتخاب دیجیاتو
خودروهای معرفی شده در این لیست را می توان گل سرسبد بازارهای جهانی نام گذاری کرد و این لیست به گونه ای تهیه شده است که خارج از چهارچوب های مرسوم باشد و دقت آن ...
خودروهای معرفی شده در این لیست را می توان گل سرسبد بازارهای جهانی نام گذاری کرد و این لیست به گونه ای تهیه شده است که خارج از چهارچوب های مرسوم باشد و دقت آن بیشتر بر روی خود وسیله نقلیه است تا کلاس بندی های بسیار زیاد و دست پا گیر. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به بهترین خودروهای 2016 داشته باشیم. از آنجایی که خودروهای لیست زیر جزو برترین خودروهای جهانی هستید، پیشنهاد میکنیم مطلب دیگر ما یعنی «بهترین ماشین های خارجی در ایران» را هم مطالعه کنید.
بهترین خودروی سبز سال: شورلت بولت
شورلت با مدل تمام برقی خود یعنی بولت سر و صدای بسیار زیادی به پا کرد و توانست در اکثر لیست ها حضور پیدا کند. در واقع شورلت بولت را می توان اولین خودروی تولید انبوه برقی با قیمت پایین و کاربرد بالا نام گذاری کرد.
با قیمت پایه ای 37 هزار دلار که با توجه به کسرهای مالیاتی دولت های مختلف، به قیمتی در حدود 30 هزار دلار خواهد رسید. این خودروی مقرون به صرفه، کاربردی با لذت رانندگی بالا می تواند یکی از مهم ترین خودروهای عرضه شده نه تنها در این سال میلادی بلکه در قرن 21 باشد.
در واقع پس از مدل S تسلا باید این خودرو را دومین گام اساسی در جهت تغییر قوای محرکه خودروهایمان دانست. برای آشنایی بیشتر با این خودرو به اینجا مراجعه کنید.
بهترین سدان سایز متوسط لوکس: ولوو S90
پس از آن که سهام شرکت ولوو توسط شرکت چینی جیلی خریداری شد. این شرکت با استفاده از توانایی های مهندسی خود و همینطور سرمایه گذاری چینی ها توانسته مدل های بسیار خوبی را روانه بازار کند و به کابوس لوکس سازان آلمانی، انگلیسی و حتی آمریکایی تبدیل شود.
مهم ترین دلیل انتخاب این خودرو به عنوان بهترین سدان سایز متوسط را می توان در استفاده درست و بهینه از فضا اعلام کرد. این مسئله در جای جای این خودرو دیده می شود. از موتور کوچک 2 لیتری گرفته که به کمک توربوشارژر و سوپرشارژر خود را به راحتی از رقبا جدا می کند تا فضای کابین و صندوق و کیفیت بسیار بالای قطعات کار شده در آن.
سیستم رانندگی خودکار آن به راحتی در مقابل رقبای آلمانی خود همچون مرسدس بنز و بی ام و قرار دارد اما همچنان در این زمینه در پشت سر تسلا قرار دارد. ولوو S90 با قیمت پایه ای 57 هزار دلار می تواند بهترین انتخاب در بخش سدان های لوکس با سایز متوسط باشد.
بهترین شاسی بلند سایز کوچک: هوندا CR-V
هوندا بیش از 5 نسل از این خودرو را روانه بازار کرده است و سابقه ساخت آن به بیش از 20 سال می رسد. اما هیچ کدام از نسل های آن به پختگی این نسل نبوده اند.
هوندا با پشت سر گذاشتن رقبای مطرحی چون تویوتا، کیا، هیوندای و مزدا به این عنوان دست پیدا کرده است. دینامیک بالا، کابین درجه یک و همینطور فضای بسیار عالی و استفاده از آخرین تکنولوژی ها هوندا CR-V را به بهترین انتخاب در این کلاس تبدیل کرده است.
هوندا این مدل را با دو موتور 2.4 لیتری تنفس طبیعی و 1.5 لیتری توربو عرضه می کند و قیمت پایه ای آن 24.945 دلار آمریکا است. در هر صورت در بین کراس اوور های عرضه شده در سال گذشته مدلی که بتواند پکیج بهتری به نسبت این هوندا باشد، وجود ندارد.
بهترین شاسی بلند سایز متوسط: مزدا CX-9
شاسی بلند های سایز متوسط دارای سه ردیف صندلی بازار بسیار داغی دارند و این مورد حتی در کشور ما هم مشاهده می شود. مزدا با این مدل پاسخ بسیار خوبی برای تمامی خواسته های شما از یک شاسی بلند سایز متوسط ارائه می دهد.
CX-9 به دلیل موقعیت بسیار خوب صندلی و ستون های باریک، دید بسیار عالی برای راننده فراهم می کند. همچنین فضای اتاق کافی برای یک خانواده را ارائه می دهد و در کابین آن از قطعات با کیفیتی نظیر خودروهای لوکس استفاده شده است.
تجهیز CX-9 به موتور 2.5 لیتری توربو با قدرت 250 اسب بخار، این مدل را به بهترین انتخاب در این بخش تبدیل می کند.
بهترین خودروی اقتصادی سال: ساندرو stepway
جانشین پیکان خودروی محبوب ایرانیان که با نام تندر90 در کشور ما شناخته می شود و دیگر نوادگان آن همچون ساندرو در کشورهای خارجی به عنوان اقتصادی ترین گزینه موجود شناخته می شود و محبوب کشورهای در حال توسعه به شمار می رود.
حالا این خودرو هم جایی در لیست ما پیدا کرده است، دوام فنی بالا در کنار ایمنی خوب (4 ستاره ایمنی از Eurocap) و میزان کاربرد پذیری آن در کنار قیمت پایه پایین، ساندرو stepway را به بهترین انتخاب در این بخش تبدیل کرده است.
این در صورتی است که در حال حاضر نسل قبلی این خودرو با قیمت بیش از 50 میلیون تومان در کشور ما تولید می شود و ساندرو عرضه شده در ایران را می توان گران ترین ساندرو جهان لقب داد که به کلی با مفهموم اقتصادی بودن آن در پارادوکس کامل است.
ساندرو با موتورهای 0.9 لیتری توربو تا 1.6 لیتری تنفس طبیعی در بازارهای مختلف عرضه می شود و جعبه دنده های 5 سرعته دستی و 4 سرعته اتوماتیک و 5 سرعته اتوماتیک برای آن قابل سفارش است.
بهترین سوپر اسپرت سال: پورشه 911 R
پورشه 911 بیش از 50 سال است با یک فرمول ثابث دل اکثر خودرو دوستان را ربوده است و در روزگاری که بیشتر خبرها به رانندگی خودکار و مرگ رانندگی کلاسیک بر می گردد.
پورشه با عرضه 911 R ثابت کرد که هنوز جایی برای لذت بردن از رانندگی در سال 2016 میلادی پیدا می شود. اما آن چیزی که 911 R را خاص می کند مربوط به عملکرد عددی و روی کاغذ آن نیست، بلکه حس و حالی است که هر فردی پس از رانندگی با آن پیدا می کند.
این مدل تولید محدود به دلیل استفاده از جعبه دنده دستی 6 سرعته به جای جعبه دنده های سریع و قدرتمند دوال کلاچ اتوماتیک پورشه، در حین رانندگی از شما توجه 100 درصدی را طلب می کند.
موتور تنفس طبیعی 6 سیلندر تخت (بوکسی) که تا 9000 RPM دور می خورد و 500 اسب بخار قدرت را به صورت کلاسیک در اختیار چرخ های عقبی قرار می دهد، تمام چیزی است که از خودروی که با هدف لذت بردن از رانندگی ساخته شده است طلب خواهید کرد.
در مورد قیمت آن همین بس که نمونه های نمایشگاهی آن تا یک میلیون دلار قیمت خورده اند که برای خودرویی که قیمت کارخانه ای آن زیر 200 هزار دلار بوده نشان دهنده ارزش بسیار زیاد آن است.
بهترین رودستر: پورشه 718 باکستر
ارزان ترین محصول پورشه که اتفاقا به کشورمان هم وارد شده است، لقب بهترین رودستر سال را از آن خود می کند.
پورشه با قرار دادن یک موتور 4 سیلندر توربو 2 لیتری ریسک بسیار بزرگی کرد اما این موتور نه تنها به راحتی در زمینه عملکرد عددی نسل قبل را شکست می دهد بلکه با داشتن شخصیت خاص خود طرفداران بسیاری هم پیدا کرده است.
این موتور کوچک در دو مدل با قدرتی معادل 300 و 350 اسب بخار عرضه می شود و پورشه با عرضه هر دو جعبه دنده 7 سرعته اتوماتیک و 7 سرعته دستی دست خریدار را برای بهترین انتخاب باز می گذارد و آن را تبدیل به کامل ترین گزینه می کند.
گرچه در زمینه صدای موتور این خودرو بهترین انتخاب نیست و آپشن بازی پورشه همچنان هزینه به نسبت گزافی را از خریدار طلب می کند اما به دلیل شاسی و هندلینگ معرکه و کاربرد پذیری بسیار بالا این مدل بهترین انتخاب در این بخش است. قیمت پورشه 718 باکستر در بازارهای جهانی از 53 هزار دلار آغاز می شود و در کشورما در بازه قیمتی 550 تا 750 میلیون تومان خرید فروش می شود.
تست و بررسی این پورشه باکستر جدید در تهران را می توانید از اینجا مطالعه فرمایید.
بهترین شاسی بلند لوکس: مرسدس بنز GLC
امسال مرسدس بنز به مدد مدل های جدیدش توانست عنوان پر فروش ترین لوکس ساز جهان را از دست رقیب دیرینه خود یعنی بی ام و برباید.
در واقع اگر کمک نسل جدید شاسی بلند های مرسدس و دیگر مدل های کلاسیک و پر طرفدار نبود، مرسدس هرگز به این مهم دست پیدا نمی کرد.
نسل قبلی این مدل تحت نام GLK خوانده می شد که مدل چندان شاخصی نبود اما نسل جدید تحت نام گذاری جدید مرسدس GLC خوانده می شود و شاسی استفاده شده آن از مدل E کلاس قرض گرفته شده است.
این شاسی های قابل تطبیق مرسدس هزینه تولید مدل های جدید را بسیار پایین می آورند و یک محصول را سریع تر به نقطه تولید انبوه می رسانند. در داخل اتاق با یک C کلاس روبه رو هستیم که در بخش هایی از برادر بزرگتر آن یعنی E کلاس المان های طراحی قرض گرفته شده است.
طراحی خودرو به دست گوردن واگنر به عنوان سر طراح این شرکت صورت گرفته و موتور 2 لیتری 4 سیلندر توربو با حداکثر قدرت 241 اسب بخار به همراه یک جعبه دنده 9 سرعته در نقش محور قدرت نقش بازی می کنند و سیستم تعلیق چه در جلو و چه در عقب از نوع چند اتصاله مجهز به آنتی رول بار است.
این اولین شاسی بلند سایز کوچک مرسدس بنز است که واقعا حس یک مرسدس بنز واقعی و سنتی همچون E کلاس و S کلاس را عرضه می کند. ترکیب شاسی E به همراه کیفیت درجه یک اجزای کابین و مهندسی بی نقص آلمانی در کنار کاربرد خارج جاده ای و قیمت منطقی باعث می شود که این مرسدس گزینه بسیار با ارزشی در بخش شاسی بلند های لوکس سایز کوچک شود.
قیمت پایه این مدل در بازارهای جهانی از 42 هزار دلار آغاز می شود.
بهترین سدان سال و خودرو برگزیده سال 2016: آلفارومئو جولیا
پس از سالیان سال آلفارومئو با یک سدان وارد بازار شده است و در راستای رقابت با محصولاتی همچون بی ام و سری 3، مرسدس بنز C کلاس، آئودی A4 و جگوار XE، جولیا را معرفی کرده است.
طراحی متفاوت و خیره کننده هنرمندان ایتالیای و استفاده از توان مهندسی شرکت فراری به عنوان دیگر زیر مجموعه شرکت فیات، آلفارومئو جولیا را به خواستنی ترین سدان سال تبدیل کرده است.
آلفا این مدل را با موتور و جعبه دنده های متفاوتی راهی بازار می کند و بازه قیمتی بزرگی همچون دیگر محصولات اروپایی و آمریکایی دارد. این مدل در بازارهای جهانی از 38 هزار دلار تا 73 هزار دلار برحسب نوع مدل قیمت خورده است.
جولیا از موتورهایی با قدرت زیر 200 اسب بخار، بالای 200 اسب بخار و بالای 500 اسب بخار در مدل کوادریفولیگو بهره می برد.
از جعبه دنده دستی و همینطور جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک و سیستم چهارچرخ متحرک در مدل های مختلف نیز بهره گرفته شده است. قوی ترین مدل این خودرو با قدرت 505 اسب بخار از یک موتور V6 توربوشارژ شده که برداشتی آزاد از موتورهای V8 توربو فراری است و توانسته در پیست نوربرگ رینگ آلمان لقب سریع ترین سدان حال حاضر جهان را نصیب خود کند.
ایمنی بسیار خوب در کنار جذابیت های شرکتی همچون آلفارومئو باعث می شود تا نتوانیم به راحتی از کنار این مدل بگذریم. گرچه همچنان آلفا در بخش کیفیت قطعات داخل اتاق به پای رقیبان قدرتمند خود نمی رسد اما در سال میلادی گذشته هیچ سدانی جذاب تر از جولیا پیدا نخواهید کرد.
به هر حال اگر قرار باشد که بخواهیم سال 2016 را با یک خودرو به یاد آوریم، جولیا گزینه ای مناسب برای به دوش کشیدن چنین وظیفه بزرگیست، تلفیقی عظیم از شور و هیجان، جذابیت و قدرت که این روزها به معجونی کمیاب در صنعت خودروسازی مبدل شده است.
بهترین کوپه سال: بی ام و سری 2
اگر بخواهیم سری 2 بی ام و را نام گذاری کنیم باید آن را یادگاری از سری 02 یا همان 2002 های معرکه بی ام و در قرن 21 بنامیم.
بی ام و با عرضه موتورهای مختلف با نام گذاری جدید خود یعنی 220، 230i ،240i و M2 این کوپه سایز کوچک را روانه بازار می کند. نکته مهمی که بی ام و سری 2 را از باقی رقبای خود جدا می کند این است که سری 2 برخلاف دیگر رقبا که بر اساس محور متحرک جلو هستند و به صورت تصنعی قدرت را به چرخ های عقبی هم می فرستند، بر روی یک شاسی محور متحرک عقب شکل گرفته است.
قیمت گذاری خوب که آن را به دیگر رقبای ارزان قیمت و حتی گران قیمت خود نزدیک می کند و آن ها را با معجونی از مهندسی آلمانی و سابقه بالای بی ام و در ساخت کوپه های سایز کوچک به چالش می کشد.
سری 2 را می توان به راحتی دوست داشتنی ترین بی ام و حال حاضر دانست که از فرمول طلایی بی ام و برای ساخت کوپه های سایز کوچک محورعقب با موتور سایز کوچک پیروی می کند.
طراحی داخل اتاق آن شاید چندان جالب توجه نباشد و ظاهر بیرونی شسته رفته ای هم دارد اما توانایی های فنی آن به قدری خوب است که می تواند سر به سر کوپه های ارزان قیمت و تند تیز ژاپنی تا ماسل های آمریکایی بگذارد.
شاید می توانستیم مدل تولید محدودی همچون موستانگ GT350 R را هم در این بخش به عنوان بهترین کوپه سال قرار دهیم اما بی ام سری 2 به عنوان یک مدل تولید انبوه با عرضه گسترده جهانی تمام چیزهایی که از یک کوپه سایز کوچک را می خواهید برای شما بر آورده می کند و شایسته این عنوان است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
جالب بود...
www.gorgandl.com
www.scriptbaran.com
خودرو سال باید تویوتا کمری میشد در زمینه ، اقتصادی ، باکیفیت ، و خانوادگی
همشون انتخاب های معقولی بودن.امسال واقعا سری 2 bmw ترکونده.
نه بابااااا!!!! دیجیاتو خودروی سال هم انتخاب میکنه؟! چه جسارتا ?
یا حضرت لندکروزر ظهور کن