ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کی ام سی ایگل
خودرو

کی‌ام‌سی ایگل به نمایشگاه خودروی تهران 1402 آمد

کی‌ام‌سی ایگل براساس پلتفرم مشترک با جک J4‌ توسعه یافته است و از نظر ابعاد و اندازه نیز به آن شباهت دارد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

در نمایشگاه خودروی تهران 1402، انبوهی از خودروهای مونتاژی و وارداتی حضور دارند که با قیمت‌های میلیاردی در آینده نزدیک به فروش خواهند رسید. در بین این خودروهای مختلف، تنها یک محصول از کرمان موتور معرفی شد که می‌تواند در آینده موردتوجه بخش بزرگی از خریداران جامعه قرار بگیرد. این خودرو کی ام سی ایگل است که درواقع نسخه ایرانیزه جک J4 به‌حساب می‌آید.

کرمان موتور

کرمان موتور در نمایشگاه‌ها و رویدادهای خودرویی قبلی، نسخه مفهومی کی ام سی ایگل را به نمایش درآورده بود، اما اکنون نسخه‌های تجاری این خودرو در نمایشگاه خودروی تهران 1402 حضور دارند. این خودرو در قالب دو نسخه درون‌سوز و الکتریکی به بازار ایران عرضه می‌شود. کی ام سی ایگل براساس پلتفرم مشترک با جک J4‌ توسعه یافته است و از نظر ابعاد و اندازه نیز به آن خودرو شباهت دارد. طراحی آن نیز حاصل اجرای یک فیس‌لیفت روی جک J4 است که این خودرو را مدرن‌تر از سابق به نمایش می‌گذارد.

مشخصات فنی و تجهیزات کی ام سی ایگل

طراحی داخلی ایگل نیز به‌طور کامل شبیه به کابین جک J4‌ است و شباهت‌ها در این بخش حداکثری هستند. همچنین با توجه به اقتصادی‌بودن خودرو، کابین آن از جنس پلاستیک خشک ساخته شده است. سیستم چندرسانه‌ای به همراه نمایشگر، سیستم تهویه الکتریکی با تنظیم دستی، کروز کنترل، تودوزی داخلی ترکیب چرم و پارچه، چراغ‌های LED‌ جلو و عقب، فرمان دی‌کات به‌ همراه دکمه‌های کنترلی، سیستم کنترل پایداری و چراغ‌های روشنایی در روز امکانات سدان ایگل کرمان موتور را تشکیل می‌دهند.

کی ام سی ایگل

زیر کاپوت نسخه بنزینی کی ام سی ایگل پیشرانه 1.5 لیتری جک قرار دارد که در جک J4‌ نیز مورد استفاده قرار گرفته است. این پیشرانه از نوع چهارسیلندر و تنفس طبیعی است که از سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها یا VVT‌ نیز بهره می‌برد. حداکثر راندمان این پیشرانه 104 اسب‌بخار قدرت و 137 نیوتن‌متر گشتاور است. جعبه‌دنده اتوماتیک CVT نیز وظیفه انتقال قدرت را در این خودرو بر عهده دارد. همچنین ممکن است کرمان موتور نسخه دنده‌ای این خودرو را برای رقابت با شاهین و تارا به بازار عرضه کند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی