ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کامپیوتر و سخت افزار

اولین مینی پی‌سی کوپایلت پلاس از راه رسید: ایسوس NUC 14 Pro AI با پردازنده اینتل

مینی پی‌سی ایسوس NUC 14 Pro AI می‌تواند با پردازنده اینتل Core Ultra 9 در دسترس علاقه‌مندان قرار بگیرد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲ دی ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

ایسوس NUC 14 Pro AI اولین مینی پی‌سی کوپایلت پلاس است که از پردازنده اینتل Core Ultra 9 در بدنه‌ای شبیه مک مینی M4 سیاه استفاده می‌کند. این محصول اولین بار در نمایشگاه IFA دیده شده بود اما حالا ایسوس اطلاعات بیشتری درباره آن منتشر کرده است. البته هنوز قیمت و تاریخ عرضه آن را نمی‌دانیم.

مشخصات مینی پی‌سی ایسوس NUC 14 Pro AI

مینی پی‌سی ایسوس NUC 14 Pro AI با 5 پیکربندی پردازنده و رم عرضه می‌شود: از اینتل Core Ultra 5 226V با 16 گیگابایت رم گرفته تا Core Ultra 9 288V با 32 گیگابایت رم. این شرکت می‌گوید کامپیوتر جدید آنها تا 67 تاپس توان GPU با معماری Xe2 اینتل و 48 تاپس توان NPU دارد. NPU همان واحد پردازشی عصبی است. اسلات حافظه داخلی M.2 نیز از 256 گیگابایت تا 2 ترابایت SSD NVMe پشتیبانی می‌کند.

تمام قطعات این مینی پی‌سی در کامپیوتری با طول و عرض 130 میلی‌متری و ارتفاع 34 میلی‌متری جا داده شده است. برای مقایسه، مک مینی اپل طول و عرض 127 میلی‌متری و ارتفاع 50 میلی‌متری دارد.

ایسوس NUC 14 Pro AI از حسگر اثر انگشت و دکمه مخصوص کوپایلت بهره می‌برد که دسترسی به فرمان‌های صوتی را از طریق دستیار هوش مصنوعی مایکروسافت فراهم می‌کند. جلوی این دستگاه 2 درگاه USB-A، یک تاندربولت 4، یک جک هدفون و یک دکمه پاور قرار دارد. در پشت بدنه نیز پورت اترنت 2.5 گیگابیتی، یک تاندربولت 4، 2 درگاه USB-A و یک پورت HDMI را پیدا می‌کنید. این مینی پی‌سی همچنین از وای‌فای و بلوتوث 5.4 بهره می‌برد.

همان‌طور که گفتیم، ایسوس هنوز قیمت یا تاریخ عرضه این کامپیوتر کوچک را اعلام نکرده است.

دنیای مینی کامپیوترها طرفداران خاص خودش را دارد. چند وقت پیش در این بازار نسخه جدید سریع‌ترین مینی پی‌سی دنیا با خنک‌کننده مایع معرفی شد که از کارت گرافیک RTX 4090M استفاده می‌کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی