ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مک مینی M4
کامپیوتر و سخت افزار

کالبدشکافی مک مینی M4 منتشر شد؛ حافظه SSD قابل جداسازی [تماشا کنید]

در کالبدشکافی مک مینی M4 می‌بینیم که ماژول حافظه SSD قابل جداسازی شده است و می‌توانید آن را ارتقا دهید.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ آبان ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

اپل در طراحی مک مینی جدید با تراشه M4 دیگر SSD را به برد منطقی دستگاه لحیم نمی‌کند. کالبدشکافی این دستگاه نشان می‌دهد در آن یک ماژول SSD قابل‌جداسازی وجود دارد. پیش‌ازاین در مک استودیو و مک پرو نیز ماژول‌های مشابهی را دیده بودیم.

در کالبدشکافی‌های این دستگاه که ازجمله در کانال یوتوب Brandon Geekabit منتشر شده، می‌توانیم این قطعات قابل‌تعویض را ببینیم اما طبق گزارش وب‌سایت مک‌رومرز، ظاهراً فقط تراشه‌های NAND روی برد قرار دارند و کنترلر آن همچنان در چیپست قرار گرفته است؛ به‌همین‌دلیل، تعمیر یا ارتقای آن کار دشوارتری خواهد بود.

کالبدشکافی مک مینی M4 اپل

کاربری در شبکه اجتماعی چینی Douyin می‌گوید با تعویض تراشه‌های NAND در مک مینی M4 توانسته ظرفیت آن را ارتقا دهد و به 2 ترابایت برساند. همچنین گزارش‌های کالبدشکافی نشان می‌دهد تراشه وای‌فای و آنتن مک مینی جدید مستقیم در پشت بخش ورودی هوای دستگاه در زیر آن قرار گرفته است.

نکته مهم دیگری که در کالبدشکافی مک مینی M4 مشخص شده، این است که این کامپیوتر کوچک در مدل 256 گیگابایتی از ۲ تراشه 128 گیگابایتی NAND استفاده می‌کند؛ بنابراین می‌توان انتظار داشت سرعت بالاتری داشته باشد.

مک مینی نسل قبل با تراشه M2 در مدل مجهز به 256 گیگابایت حافظه داخلی فقط از یک تراشه حافظه استفاده می‌کرد که سرعت خواندن و نوشتن آن را 30 تا 50 درصد کندتر از مدل‌های رده بالاتر می‌کرد. کاربران از این سرعت پایین‌تر انتقاد کرده‌اند.

اپل در ادامه در مک‌بوک ایر و نسخه 13 اینچی مک‌بوک پرو نیز رویه مشابهی در پیش گرفت و فقط از یک تراشه حافظه 256 گیگابایتی استفاده کرد اما درنهایت این شرکت دوباره رویه خود را تغییر داده تا با استفاده از ۲ تراشه حافظه سرعت بیشتری در اختیار کاربران خود قرار دهد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی