ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اسنپدراگون
کامپیوتر و سخت افزار

کوالکام از تراشه‌های سری G اسنپدراگون برای کنسول‌های بازی دستی رونمایی کرد

تراشه پرچمدار این سری اسنپدراگون G3x نسل دوم است که 30 درصد سریع‌تر شده و دو برابر عملکرد گرافیکی بهتر را ارائه می‌کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰

کوالکام از خانواده جدید تراشه‌های سری G اسنپدراگون رونمایی کرد که برای دستگاه‌های گیمینگ طراحی شده است. محصولات این سری شامل سه تراشه می‌شود که اسنپدراگو‌ن G1 نسل اول، اسنپدراگو‌ن G2 نسل اول و اسنپدراگو‌ن G3x نسل دوم نام دارند.

براساس گزارش‌های منتشر شده، سه تراشه جدید این شرکت برای کار با فاکتورهای مختلف و همچنین رفع نیازهای خاص بازیکنان طراحی شده است و از نظر قدرت و عملکرد با یکدیگر تفاوت دارند که در ادامه به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت.

اسنپدراگون G3x نسل دوم

اسنپدراگون G3x نسل دوم تراشه پرچمدار کوالکام است که جانشین اسنپدراگون G3x نسل اول محسوب می‌شود. ادعا شده که این تراشه از نظر عملکرد پردازنده 30 درصد سریع‌تر شده است و دو برابر عملکرد گرافیکی بهتر را نسبت به نسل قبلی خود ارائه می‌کند. اسنپدراگون G3x نسل دوم با پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای Kryo کوالکام و پردازنده گرافیکی Adreno A32 عرضه می‌شود.

از جمله ویژگی‌های قابل‌توجه این تراشه نیز می‌توان به فناوری‌های رهگیری پرتو با شتاب سخت افزاری و همچنین وضوح فوق‌العاده بازی اشاره کرد.

اسنپدرا‌گون G2 نسل اول

اسنپدراگون G2 نسل اول دارای یک پردازنده مرکزی هشت هسته Kryo کوالکام و یک پردازنده گرافیکی بهینه‌سازی شده Adreno A21 همراه با سیستم مودم اسنپدراگون X62 5G و پشتیبانی از اتصال 5G و Wi-Fi 6/6E از طریق سیستم اتصال موبایل Qualcomm FastConnect 6700 است.

این تراشه بین G3x نسل دوم و G1x نسل اول قرار می‌گیرد و ادعا شده که با آن می‌توان بازی‌های موبایلی و ابری را با امکانات کامل تجربه کرد.

اسنپدراگون G1 نسل اول

اسنپدراگون G1 نسل اول نسخه پایه این سری محسوب می‌شود که پردازنده هشت هسته‌ای Kryo کوالکام و پردازنده گرافیکی Adreno A11 را در خود جای داده است. کوالکام ادعا کرده که این تراشه برای دستگاه‌های گیمینگ بدون فن طراحی شده است و بیشتر می‌توان از آن برای تأمین انرژی دستگاه‌های استریم ابری استفاده کرد.

در حال حاضر، هیچ اطلاعاتی در مورد زمان عرضه دستگاه‌های مجهز به این سه تراشه وجود ندارد، اما به گفته کوالکام چندین برند از جمله Thundercomm و AyaNeo در حال ساخت دستگاه‌های بازی دستی مجهز به تراشه‌های سری G اسنپدراگون هستند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی